مرضیه احدی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: اصول تربیتی فاطمی که برگرفته از اسلام و سنت نبوی است به دلیل غنای فرهنگی، ابتنای فطری، ارزشهای فرابشری، وجود الگوهای کامل، داشتن رهبران عالی، بقا و استقلال جاودانی، عدالت اجتماعی، حقوق انسانها، رفاه همگانی، وجود ذخیره اخروی و پشتوانه معاد و قیامت می تواند دقیق ترین و با تضمین ترین مدل تربیت بشری باشد.
وی تاکید کرد: ساختارو اصول فرهنگ فاطمی و زینبی (س) به عنوان یک مدل تربیتی جهانی، قابل تعمیم به تمام زنان عالم است.
این کارشناس مسائل مذهبی همچنین به اصول و ساختار حیات فاطمی اشاره کرد و گفت: ایمان به خدا، ولایت محوری، عبودیت، عفت، رعایت ارزشها، اعتقاد به معاد، روز جزا، امید، تلاش، مقاومت و تحمل از مهمترین این اصول است.
وی با اشاره به آسیبهای فردی و اجتماعی زن مسلمان با نگرش فاطمی و زینبی (س) اظهارداشت: تقلید کورکورانه از فرهنگ بیگانه، از خود بیگانگی و پشت کردن به ارزشهای بومی و ملی، رفاه بیش از حد و خو کردن به زیور و ثروت دنیوی، فاصله گرفتن با دعا، اهل بیت (ع) و عوامل معنویت زا، مدگرایی، عدم رعایت شئونات دینی و... از جمله این آسیبهاست.
احدی در ادامه با بیان اینکه از منظر حضرت فاطمه (س) زن عصاره عالم و مظهر تمام ظرافتهای هستی است، یادآورشد: زن انسان ساز و مظهر پاکی، عفت، صداقت می باشد.
وی همچنین ولایتمداری و دفاع از ولایت را مهمترین و بزرگترین درس و پیام فرهنگ فاطمی دانست و تصریح کرد: این مهم باید بیش از پیش در جامعه تبیین شود.
نظر شما