۲۷ بهمن ۱۳۸۳، ۱۱:۰۲

همزمان با تأسيس محفل زنان مسلمان اتريش

نقش زنان مسلمان در اتريش پررنگ تر مي شود

زنان مسلمان اتريشي با حضور فعال خود در جامعه اين كشور از دين خود دفاع كرده تا تصورات نادرستي را كه درباره اسلام در رسانه هاي غربي به وجود آمده از بين ببرند.

به گزارش خبرنگار گروه دين و انديشه "مهر" به نقل از اسلام آن لاين، زنان مسلمان اتريشي با تقويت جايگاه برجسته خود كه در دين اسلام آن را به دست آورده اند ماه گذشته «محفل زنان مسلمان اتريش» را به عنوان سازماني وابسته به «سازمان اقتدار ديني اسلامي»  تأسيس كردند تا پيام حقيقي اسلام را به گوش همگان برسانند.

"امينه باغجتي" سخنگوي رسانه اين محفلِ در حال رشد و يكي از اعضاي سرمايه گذار آن در گفت و گو با اسلام آن لاين گفت : زنان مسلمان اتريشي در حقيقت به صورت انفرادي و يا در « سازمان اقتدار ديني اسلامي» گامهاي موثر سياسي و اجتماعي بسياري برداشته اند.

وي افزود : ما تمام تلاش خود را مبذول داشته ايم تا از تصوير اسلام در سراسر اروپا دفاع و ادعا كنيم كه آزادي و برابري از حقوق اصلي بشر است و اين امر در اسلام در مورد زنان تقويت شده است.

"باغجتي" اضافه كرده كه گروه رسانه سازمان اقتدار ديني اسلامي تمام روزنامه ها و رسانه هايي كه درباره زنان مسلمان در اتريش گزارشي را انعكاس مي دهد نظارت كرده و اغلب پاسخ هايي براي آنها منتشر مي كند تا تصورات نادرست را دراين رابطه از ميان بردارند.

براساس اظهارت "باغجتي"تقريباً 400 هزار مسلمان در اتريش زندگي مي كنند كه 15 هزار نفر آنها را زنان تشكيل مي دهند.
مسلمانان اتريش 8 درصد از جمعيت 8 ميليوني اين كشور را تشكيل مي دهند.

"آندره صالح"، رئيس « محفل زنان مسلمان اتريش»، گفت اين گروه قصد دارد با چالش هاي نوميد كننده اي كه اسلام در سراسر اروپا و غرب با آن رو به رو است مقابله كند.

 وي گفت : از بين بردن باورهاي نادرست درباره زنان مسلمان ايجاب مي كند كه گفت وگويي سازنده با ديگران صورت گيرد.

در ميان اهدافي كه مد نظر اين محفل است مي توان به مهمترين آنها از جمله ادغام زنان مسلمان در جامعه، كمك به هماهنگي فعاليت هاي زنان، از بين بردن باورهاي نادرست درباره اسلام و فراهم كردن اعلاميه هايي درباره خشونت داخلي و سنت هاي غربي اشاره كرد. برگزاري مراسم هاي عروسي و گفت وگوي بين اديان نيز در دستور كار اين گروه قرار دارد.

اين محفل فعاليت هاي خود را از اول اسفند ماه آغاز مي كند.

اسلام به طور رسمي در سال 1908 در اتريش به رسميت شناخته شد و پس از مسيحيت كاتوليك دومين دين بزرگ اين كشور شمار مي رود.

در قانوني كه در سال 1867 در اتريش تصويب شد احترام به تمام اديان در اين كشور تضمين شده و به مسلمانان حق ساخت مسجد و عمل به آداب ديني نيز داده شده است. در اتريش 76 مسجد و مكان نيايش وجود دارد و از اين تعداد 53 مسجد تنها در وين قرار دارد.

کد خبر 157911

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha