به گزارش خبرنگار مهر، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری همدان از شناسایی ۲۹ منطقه نمونه گردشگری در استان همدان خبر داد.
اسدالله بیات با بیان اینکه تاکنون بیش از یکهزار و ۱۶۶ منطقه نمونه گردشگری در کشور شناسایی شده است، گفت: مناطق نمونه گردشگری استان همدان برای واگذاری به سرمایهگذار آماده است.
بیات با اشاره به اینکه مناطق نمونه گردشگری در طرحهای توسعه و عمران منطقهای، ناحیهای و جامع تصویب شده اند، افزود: این مناطق مساحت معینی دارند.
وی گفت: با توجه به فراهم آمدن امکانات زیرساختی از قبیل راه، آب، برق، تلفن و گاز بسیاری از این مناطق آماده واگذاری به بخش خصوصی و جذب سرمایهگذار هستند.
یک میلیون و 700 هزار دلار صنایع دستی از همدان صادر شد
معاون صنایع دستی استان همدان گفت: مجموع صادرات رسمی و غیررسمی صنایع دستی استان همدان در اسفندماه سال گذشته یک میلیون و 703 هزار دلار بوده است.
بهجت عباسی اظهار داشت: ارزش وزنی صنایع دستی صادر شده از همدان در اسفندماه، 389 تن بوده است.
وی افزود: صنایع دستی صادر شده از طریق گمرک همدان شامل سفال، شیشه دست ساز، مجسمه، مبلمان، آیینه با قاب و گلیم بوده است.
عباسی گفت: کشورهای عراق، اسپانیا، هلند، پاکستان و کانادا خریداران صنایع دستی همدان در اسفندماه 90 بودهاند.
886 اثر تاریخی همدان در فهرست آثار ملی ثبت شد
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان گفت: تاکنون 886 اثر تاریخی استان همدان در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.
اسدالله بیات با اشاره به اینکه پرونده ثبتی 20 اثر تاریخی همدان تهیه شده و در انتظار ورود به فهرست میراث ملی است، افزود: یک هزار و 830 اثر طبیعی، تاریخی و معنوی در استان همدان به ثبت رسیده است.
وی از تکمیل 20 پرونده برای ثبت در فهرست آثار ملی خبر داد و گفت: این آثار شامل آثار تاریخی و معنوی همدان هستند.
نبود تسهیلات بانکی اصلی ترین مشکل سرمایهگذاری در صنعت گردشگری
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان یکی از موانع سرمایهگذاری در صنعت گردشگری را نبود تسهیلات بانکی و تاخیر در اختصاص آن دانست.
اسدالله بیات گفت: قوانین سخت گیرانه در روند اختصاص وام به درخواست کنندگان در حوزه سرمایهگذاری، اعتراض افرادی که قصد استفاده از این تسهیلات را دارند، به دنبال دارد.
بیات افزود: برخی از فعالان گردشگری برای گسترش و توسعه فعالیتهای خود به حمایتهای بیشتری نیاز دارند و باید در این زمینه تمهیداتی اندیشیده شود.
وی با تاکید بر اینکه حمایت از سرمایهگذاران، احیا زیرساختها در صنعت گردشگری را به دنبال دارد، افزود: باید برای تسهیلاتی که در اختیار فعالان گردشگری قرار میگیرد، برنامه ریزی های منسجم تری انجام شود.
روستای گردشگری ورکانه ساماندهی شد
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان از ساماندهی روستای گردشگری ورکانه برای بازدید گردشگران و جذب توریست خبر داد.
اسدالله بیات اظهار داشت: تابلوهای راهنمایی به منظور ارائه اطلاعات لازم به گردشگران در مسیر همدان به روستای ورکانه و در روستا نصب خواهد شد.
وی افزود: روستای ورکانه در 18 کیلومتری جنوب شرقی همدان واقع شده و سابقه تاریخی این روستای هدف گردشگری به اوایل دوره صفوی باز میگردد.
نظر شما