به گزارش خبرنگار مهر، احتراما در پاسخ به مطلب مندرج در آن خبرگزاری در مورخ 21/1/91 با عنوان « زلالی "دز "در چنگال سیاهی فاضلاب/ خطر آلودگی میکروبی شناگران » مقتضی است جهت تنویر افکار عمومی و بر اساس قانون مطبوعات نسبت به انتشار کامل جوابیه ذیل در همان صفحه اقدام نمایید.
در این جوابیه آمده است: به طور کلی فاضلاب های شهری به دو دسته تقسیم می گردد:
1- فاضلابهای سطحی و جداول روباز: این دسته از فاضلاب ها که در بافت قدیم شهری موجود بوده طبق (ماده55وظائف شهرداریها)، تعمیرات، نگهداری و بهره برداری از آن جزء وظایف شهرداری بوده و اینگونه فاضلابها توسط شهرداری باید هدایت و از مناطق مسکونی و شهری خارج شود و تا زمان اختصاص بودجه و احداث شبکه های مدرن جمع آوری فاضلاب، امور آب و فاضلاب مسئولیتی در قبال شبکه های سنتی جمع آوری فاضلاب و بهره برداری از آن ندارد. در حال حاضر نیز هیچگونه وجهی بابت حق دفع فاضلاب از شهروندان این مناطق مطالبه نمی شود.
2- فاضلابهایی که با احداث شبکه مدرن جمع آوری وانتقال به تصفیه خانه فاضلاب منتقل می شوند: این دسته از فاضلابها از مناطقی چون آزادگان، فرهنگ شهر، 86 هکتاری و تمامی مناطق جدیدالاحداث از قبیل کوی سعدی، کوی بهمن و.... جمع آوری و به تصفیه خانه فاضلاب منتقل می گردد. همچنین شرکت آب و فاضلاب تا کنون بیش از 173کیلومتر از شبکه جمع آوری فاضلاب مدرن و نصب 15 هزار انشعاب فاضلاب را به مرحله اجرا درآورده است که این امر تاثیر مهمی در حفظ محیط زیست و ارتقاء سطح بهداشتی شهروندان داشته است.
همچنین طرح جامع فاضلاب دزفول از انتهای سال 89 با انتخاب پیمانکار و تخصیص بودجه اجرای پروژه خط کلکتور ساحلی (حد فاصل بلوار امام خمینی و جاده ساحلی) را در دستور کار قرار داد که متاسفانه با دخالت شهرداری عملیات اجرای آن متوقف و به ناچار پیمانکار برای ادامه کار به دیگر نقاط شهر انتقال داده شد.
با این حال اصلاح مشکل فاضلاب بلوار امام خمینی(ره) تا جاده ساحلی از اولویتهای شماره یک آبفا از محل فروش اوراق مشارکت است که با اجرای آن جلوی ورود کلیه آبهای سطحی این منطقه به رودخانه گرفته شده و فاضلاب به تلمبه خانه و سپس به تصفیه خانه شرق دزفول هدایت خواهد شد.
نظر شما