اردشیر روحی ماسوله در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: اگر کشاورزان بتواند با رعایت تقویم زراعی کشت و کار را آغاز کنند علاوه بر افزایش کیفیت محصول می توانند درآمد بیشتری نیز بدست آورند.
وی همچنین با بیان اینکه شالیزارها با اتمام برداشت برنج در اواخر مرداد ماه از آسیبهای ناشی از بارندگی شهریور ماه از قبیل خوابیدگی شالی در امان می ماند، اظهار داشت: شالی وقتی دچار ورس یا خوابیدگی شود کشاورز باید علاوه بر زحمت دوچندان دروی محصول از نیروی کار بیشتری نیز در زمان برداشت استفاده کند.
رئیس جهاد کشاورزی گیلان گفت: کشت زودهنگام باعث برداشت برنج قبل از فصل بارندگی و همچنین محصولی که آب باران نخورده باشد در کارخانه شالیکوبی کمترشکسته و خرد می شود.
وی افزود: ورس علاوه بر افزایش هزینه های برداشت، شکسته و یا رنگی شدن برنج و همینطور کاهش کیفیت محصول را نیز به دنبال دارد.
روحی ماسوله یادآور شد: گیلان استان برنج خیز ایران و برنج یکی از محصولات استراتژیک کشور است در سالی که ازسوی مقام معظم رهبری سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی نام گرفته تلاش کشاورزان و همت مسئولان در فراهم کردن بسترهای لازم برای تولید بیشتر و رسیدن به مرز خودکفایی نقش مهمی دارد.
نظر شما