به گزارش خبرگزاری مهر، "سام رابرتس" در مطلبی در این باره می نویسد: مطالعات نشان دهنده آن است که خط فقر در نیویورک قابل مشاهده و درصد آن از 3.1 به 21 درصد رسیده که در مقایسه سال به سال در بالاترین رقم از نوع خود قرار دارد.
وی می نویسد: بعد از بحران های اقتصادی از هر چهار نفری که زیر هیجده سال دارند، یکنفر در زیر خط فقر قرار دارد. افراد و خانوادههایی دارای فرزند با مشکلات بسیاری روبرو هستند و حتی در خانوادههایی که هم زن و هم شوهر در آن کار میکنند با مشکلات مالی فراوانی روبرو هستند و خط فقر در میان این دسته از جامعه رشد 5 درصد داشته است.
نیویورک تایمیز در ادامه آورده است: محاسبات نشان دهنده آن بوده که در سال 2010، 1.7 میلیون شهروند نیویورکی زیر خط فقر بودهاند. برخی برآوردها خط فقر میان خانوادههایی که دارای فرزند هستند معادل 26.3 درصد تخمین زده شده و در سال 2010 برآورد شده بود که بیش از یک میلیون شهروند کوپنهای جیره غذایی (Food Stamp) از دولت دریافت میکنند و دولت فدرال مجبور شده در این راستا معافیت های مالیاتی بدهد و به نوعی خدمات درمانی بیشتری برای خانوادههای بی بضاعت قرار دهد.
این روزنامه می نویسد: خود شهرداری نیویورک 12.4 درصد از شهروندان نیویورکی را زیر خط فقر توصیف کرده است که بسیاری میگویند رقم اصلی به مراتب بالاتر از این میباشد. یکی از فعالان دست اندر کار میگوید مشاهده 26 درصد از کودکان در خط فقر نه تنها چشمگیر است، بلکه تهدید آمیز است و کارشناسان هم میگویند، معافیت های مالیاتی در زمان جرج بوش و بستههای مشوق برای بیکاران از سوی دولت اوباما بسیار تاثیر گذار بوده، چرا که اگر آن اقدامات بکار گرفته نمیشد امروزه با درصد بسیار بیشتری از خط فقر روبرو میبودیم.
این رونامه در ادامه به نقل از یکی از کارکنان دولت فدرال آورده است: متاسفانه درصد رشد اقتصادی و موفقیت در آمریکا بسیار کمتر از خیلی دیگر از کشورها بوده است.
نیویورک تایمز در پایان می نویسد: در میان اقشار متعدد که در آمریکا زندگی میکنند، لاتین تبارها در خط فقر بیشتری قرار دارند و درصد برآورد شده برای آنها معادل 26 درصد است. سپس اتباع کشورهای آسیایی در رتبه دوم قرار دارند که درصد آنها 25 درصد است بعد از آنها سیاهپوستان هستند که 22 درصد میباشند، سفید پوستان 15.2 درصد، اما افراد مهاجر که شهروندی آمریکا را کسب نکرده و فقط کارت اقامت دارند با درصد 27.8 درصد روبرو بوده و حدودا 20 درصد از افرادی که در آمریکا متولد شده اند در خط فقر قرار دارند و اما افرادی که کارت اقامت داشته و بعدا شهروندی را اخذ کرده در پایینترین رتبه قرار دارند که خط فقر میان آنها معادل حدودا 18 درصد است.
نظر شما