۳ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۴:۴۸

«کلاه‌قرمزی و پسرخاله» به مدیریت ارتباطات آمدند

«کلاه‌قرمزی و پسرخاله» به مدیریت ارتباطات آمدند

تازه‌ترین شماره ماهنامه مدیریت ارتباطات با پرونده ویژه بررسی برنامه تلویزیونی «کلاه‌قرمزی و پسرخاله» منتشر شد.

به گزارش خبرنگار مهر، در نخستین بخش از شماره جدید این ماهنامه حسن بشیر در مقاله‌ای به تحلیل پرونده اتمی ایران و واکنش ‌رسانه‌های بیگانه به آن پرداخته ومحورهای گفتمان رسانه‌های بیگانه از دوسال قبل تا به امروز را در آن مورد بررسی قرار داده است.

بخش دوم از یادداشت کاظم معتمدنژاد با عنوان ضرورت توسعه مطالعات در زمینه‌های حقوقی و اقتصادی مدیریت ارتباطات نیز از دیگر موضوعات منتشر شده در این شماره از این ماهنامه به شمار می‌رود.

بررسی و تحلیل نظرسنجی مخاطبان مجموعه تلویزیونی «کلاه قرمزی و پسرخاله» به قلم سعید نوری آزاد از دیگر مطالب این شماره ماهنامه مدیریت ارتباطات است که در آن نظرات 370 هزار عضو صفحه «زمان ما» یکی از شبکه‌های اجتماعی در مورد این برنامه تحلیل شده است .

براساس نتایج یکی از سئوالات این نظرسنجی مشخص شده است که 43 درصد مخاطبان این برنامه را از طریق تلویزیون معمولی ایران، 29 درصد توسط اینترنت خارج از ایران، 20 درصد به وسیله ماهواره داخل ایران، پنج درصد توسط اینترنت داخل ایران و سه درصد نیز توسط ماهواره خارج ایران دیده‌اند.

همچنین نگین حسینی این مجموعه تلویزیونی را از منظر مخاطب‌شناسی و ضرورت‌های برنامه‌سازی مورد توجه قرار داده و در یادداشتی با عنوان «نخوردیم نان گندم، اما دیدیم دست مردم، آقای مجری!» به بررسی این مجموعه پرداخته است.

او در مقاله خود به خلاصه‌ای از نقاط ضعف مجموعه کلاه قرمزی از دیدگاه مخاطب‌شناسی و ضرورت‌های برنامه‌سازی برای کودکان و نوجوانان پرداخته است.

گفتگو با باقر ساروخانی، جامعه‌شناس و پژوهشگر، پیرامون ویژگی‌های ارتباطاتی جامعه امروز ایران نیز از دیگر مطالب این شماره از ماهنامه مدیریت ارتباطات است.

«قدرت نفوذ بنگاه‌های رسانه‌ای» نیز عنوان پرونده‌ای است که در آن مفهوم حاکمیت در رسانه‌ها مورد توجه قرار گرفته است.

همچنین موضوع «مدیریت فرهنگی» دستمایه پرونده دیگری در این شماره از این ماهنامه قرار گرفته است که به موضوع رسانه بودن و یا نبودن تئاتر پرداخته شده است.

پرونده کتاب بیست‌ و چهارمین شماره ماهنامه مدیریت ارتباطات نیز به بهانه انتشار دو واژه‌نامه درحوزه‌های ارتباطات و رسانه به گفتگو با احمد توکلی، پژوهشگر حوزه رسانه و مؤلف کتاب «واژه‌های کلیدی در روزنامه‌نگاری» پرداخته است.

گفتگو با فرشاد مهدی‌پور، مؤلف کتاب «تیتر یک» و یادداشت حسن بشیر با عنوان «قبل از تولید متن علمی، نسبت خودمان با علم را روشن کنیم» از دیگر مطالب این پرونده است.

کد خبر 1582092

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha