ایوب نجف زاده در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: بدون شک بیان قصه های لطیف، خاطره های زیبا و فراموش نشدنی درباره نماز و اهمیت آن در زندگی و استفاده بهینه از هنر نمایش در به تصویر کشیدن نگرش و رفتار پیشوایان، رهبران و الگوهای محبوب در ارتباط با نماز می تواند تاثیرات بسیار موثردر توسعه فرهنگ نماز داشته باشد.
وی همچنین با تاکید بر اینکه صدا و سیما نقش اصلی در تهیه، تولید و پخش این نوع برنامه ها دارد، اظهارداشت: توجه به ویژگیهای سنی، ذهنی و شرایط فرهنگی ـ اجتماعی مخاطبان در برنامه ها امری ضروری است.
مدیرکل آموزش و پرورش گیلان همچنین به کارگیری روش محبت را از نیکوترین، اساسی ترین روشهای تربیت دینی جامعه و عامل اساسی پیشگیری و درمان آسیبهای اجتماعی دانست و گفت: با توجه به سرشت آدمی و تاثیرپذیری انسان از نرمی و دوستی و انزجار فطرت آدمی از تندی و خشونت گرایی، روش محبت آمیز نیکوترین راه و رسم تربیت مذهبی کودکان، نوجوانان و همچنین عامل موثر در درمان نمازگریزی آنان است.
وی در ادامه به ترویج فرهنگ نماز بر اساس روش الگویی اشاره کرد و افزود: این روش نه تنها در تربیت مذهبی بلکه در تمامی رفتارهای انسان، کاربرد دارد.
نجف زاده اظهارداشت: والدین و مربیان باید از نخستین دوران کودکی هم خود به عنوان الگوی مناسب برای کودکان بوده و هم افراد دیگری را که اهل نماز هستند به عنوان الگو معرفی کنند.
وی یادآور شد: کودکان هرچه از الگوهای مناسب تر و والاتری بهره مند شوند، کمتر دچار آسیب نمازگریزی می شوند، از سوی دیگر افرادی را که به عللی به آسیب نمازگریزی عادت کردها ند می توان با ارائه الگوهای مناسب، درمان و اصطلاح کرد.
نظر شما