۳ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۷:۰۸

کوه کمری در گفتگو با مهر :

ظرفیت‌های سرمایه گذاری در روستاهای مرند شناسایی می‌شوند

ظرفیت‌های سرمایه گذاری در روستاهای مرند شناسایی می‌شوند

مرند- خبرگزاری مهر: بخشدار مرکزی شهرستان مرند اعلام کرد: همزمان با سال تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی تمام ظرفیت های مناطق روستایی این شهرستان شناسایی و مورد سرمایه گذاری های جدید قرار می گیرد.

علی کوه کمری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: استفاده از امکانات زیرساختی برای ایجاد توسعه پایدار در مناطق روستایی با استفاده از مجموعه منابع انسانی و طبیعی موجود در آن ها از اولویت های کاری بخشداری مرکزی شهرستان مرند محسوب می شود.

وی با تاکید بر اینکه استقرار تمام زیرساخت های عمرانی، رفاهی، فرهنگی و اجتماعی در مناطق روستایی باید بهبود بیش از گذشته شرایط اشتغال زایی و کسب و کار مطمئن برای روستانشینان را به ارمغان آورد، افزود: باید طوری برنامه ریزی و اقدام کنیم که مناطق روستایی نقش حساس خود را در شکوفایی فرصت های سرمایه آور اقتصاد ملی به خوبی ایفا کنند.

بخشدار مرکزی مرند با اشاره به ضرورت توانمندسازی اعضای شوراهای اسلامی و دهیاران مناطق روستایی با استفاده از راهکارهای مناسب آموزشی و علمی، این اقدام را گامی بلند در مسیر تسریع بخشی به روند توسعه همه جانبه و پایدار آن مناطق معرفی کرد.

وی با تاکید بر ضرورت تلاش لازم در جهت کاربردی کردن مصوبات کارگروه توسعه بخش کشاورزی و باصرفه تر نمودن فعالیت های اقتصادی حوزه های روستایی، یادآور شد: استفاده بابهره از مجموعه منابع آبی و خاکی و نیروی انسانی کارآمد به همراه برنامه ریزی های کارشناسی متناسب با شرایط بومی شرایط ایده آلی را می تواند برای انجام تحولات خوب اقتصادی، معیشتی، اجتماعی و عمرانی مناطق روستایی ترسیم سازد.      

کوه کمری، حمایت از فارغ التحصیلان دانشگاهی رشته های مختلف کشاورزی با تشکیل تعاونی های دانش بنیان و تولید محور را از دیگر ضروریات مهم توسعه پایدار حوزه های روستایی برشمرد و گفت: بارورسازی مجموعه استعدادهای قابل سرمایه گذاری مناطق روستایی با بهره مندی از منابع بومی و طبیعی خود روستاها باید مورد توجه ویژه قرار گیرد تا ضمن کاربردی کردن برنامه های نظارتی، شاهد افزایش میزان بهره وری سودآور در تمامی محورهای فعالیتی مربوط به توسعه و آبادانی حوزه های روستایی باشیم.         

وی با بیان اینکه برای تهیه و عملیاتی کردن طرح جامع توسعه پایدار 81 منطقه روستایی حوزه بخش مرکزی شهرستان مرند از تمام برنامه ریزی های کارشناسی شده عمران روستایی اسفاده بهینه خواهد شد، اظهار داشت: در حال حاضر تعداد 61 روستای این بخش دارای شورای اسلامی فعال هستند که در تعداد 56 مورد آن نهاد دهیاری تاسیس شده است.

بخشدار مرکزی مرند، با بیان اینکه به دلیل عدم احراز شرایط لازم قانونی تعداد 19 روستای بخش مرکزی این شهرستان فاقد تشکیلات شورای اسلامی هستند، افزود: اهالی ساکن در بیش از 95درصد مناطق روستایی بخش مرکزی مرند از نعمت گاز، تلفن، راه ارتباطی، بهداشت، آب شرب و برق برخوردارند.

وی اضاه کرد: در حال حاضر تعداد بیش از 78 هزار نفر جمعیت در مناطق روستایی بخش مرکزی شهرستان مرند ساکن هستند که طی سال گذشته اعتباری بالغ بر 12 میلیارد و 853 میلیون ریال به دهیاری های این بخش اختصاص یافت.

کوه کمری بر ضرورت تامین و توزیع قانونمند نهاده های زراعی و دامی، اصلاح الگوهای کشت و بهره وری اصول داشت و برداشت محصولات زراعی و باغی، صنعتی سازی فعالیت های زراعی و دامی و نیز استفاده بهینه از منابع آبی و خاکی در مناطق روستایی  تاکید کرد و گفت: در کنار توسعه عمرانی و توانمندسازی ظرفیت های زراعی، باغی و دامی مناطق روستایی ظرفیت های بالقوه گردشگری، صنایع دستی، امور ورزشی، صنایع فراوری و بسته بندی آن مناطق نیز باید بخوبی شناسایی و مورد هدف سرمایه گذاری های اشتغال آفرین و سودآور برای روستانشینان قرار گیرد.       

کد خبر 1582878

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha