به گزارش خبرنگار مهر، حبیب الله تحویل پور ظهر یکشنبه در جمع خبرنگارانبا اشاره به برنامههای شهرداری برای گرامیداشت هفته اصفهان اظهار داشت: مسئولان شهر در تلاش هستند که در طول این هفته به معرفی شخصیت، آثار، تالیفات و دستاوردهای مشاهیر، علما و اندیشمندان شهر اصفهان پرداخته شود.
معرفی آثار تاریخی شهر اصفهان
وی ادامه داد: معرفی آثار تاریخی شهر اصفهان از بخش دیگر برنامه های هفته اصفهان به شمار میرود زیرا اصفهان بیشترین آثار تاریخی را به خود اختصاص داده و از آنجایی که بسیاری از شهروندان آثار تاریخی شهرشان را ندیده اند برگزاری تورهای اصفهان گردی در دستور کار قرار دارد.
معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری اصفهان تصریح کرد: در طول محور خیابان شیخ بهایی به معرفی شخیصت، آثار و دستاوردهای علامه شیخ بهایی پرداخته شده است. شخصیت و دستاوردهای آیت الله خادمی در محور خیابان جامی و ویژگی شخصیتی و تالیفات دکتر آیت الله بهشتی در محدوده منزل وی و خیابان شهید بهشتی نیز معرفی شده است.
100 هزار نفر از آثار تاریخی اصفهان دیدن میکنند
وی تصریح کرد: بلیت رایگان بازدید از اماکن تفریحی از سوی شهرداری و بلیت های نیم بها برای بازدید از آثار تاریخی از سوی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری در اختیار شهروندان قرار می گیرد.
تحویلپور ادامه داد: پیش بینی می شود ۱۰۰ هزار نفر از آثار تاریخی و اماکن تفریحی و گردشگری شهر اصفهان بازدید کنند.
وی معرفی صنایع دستی شهر اصفهان را از دیگر برنامه های هفته اصفهان عنوان کرد و گفت: با توجه به اینکه اصفهان به عنوان پایتخت صنایع دستی کشور محسوب می شود ۱۳ ابرنما از صنایع دستی این شهر در میادین اصلی شهر همچون میدان های امام(ره) ، انقلاب، شهدا، ۲۵ آبان، سی و سه پل و زیرگذر امام علی(ع) به نمایش گذاشته شده است.
معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری اصفهان گفت: در سال جاری نماد صنایع دستی اصفهان در دو ورودی شهر در خیابان کاوه و اتوبان ذوب آهن نصب می شود، در ورودی خیابان کاوه کمپ گردشگری پیش بینی شده که محل مناسبی برای نصب المان های صنایع دستی است.
وی ادامه داد: پرداختن به شاخصهای اصلی شهر اصفهان در هفته اصفهان را از دیگر محورهای برنامه های هفته اصفهان به شمار میرود بنابراین روز سوم اردیبهشت ماه به نام اصفهان، مهد علما ، مشاهیر و فرزانگان، چهارم اردیبهشت ماه با نام اصفهان جلوگاه پیشرفت، توسعه و تولید علم و فناوری ایران اسلامی نامگذاری شده است.
تحویلپور افزود: پنجم اردیبهشت به نام اصفهان پایتخت فرهنگ،هنر و تمدن ایران اسلامی ، شش اردیبهشت به نام اصفهان شهر ولایت، ایثار و شهادت ،هفت اردیبهشت به نام اصفهان، شهری زیبا با سیمایی چشم نوازو آباد، هشت اردیبهشت به نام اصفهان، دیار پهلوانی و قهرمانی ایران اسلامی و نهم اردیبهشت به نام اصفهان، شهری شهروند مدار با مدیریت مبتنی بر حکمت و دانایی( روز شورا ها)نامگذاری شده است.
نظر شما