۲۸ بهمن ۱۳۸۳، ۱۴:۳۵

مدير بخش مطالعات بازاريابي و تحقيقات بازار موسسه مطالعات و پژوهشهاي وزارت بازرگاني:

هدف از ايجاد كلينيك بازاريابي، دسترسي به صنعت بازاريابي مدرن است

درراستاي پيوستن به سازمان تجارت جهاني و رقابتي تر شدن هر چه بيشتر محصولات توليد كنندگان داخلي با بازارهاي بين المللي ، كلينيك بازاريابي با هدف دسترسي به بازار يابي مدرن ايجاد مي شود.

مدير بخش مطالعات بازاريابي و تحقيقات بازار موسسه مطالعات و پژوهشهاي وزارت بازرگاني در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي مهربا بيان اين مطلب گفت: با توجه به رقابت شديد در بازارهاي جهاني و در راستاي پيوستن به سازمان تجارت جهاني مزيت رقابت پذيري و دسترسي به آن يك اصل مهم مي باشد.

دكتر مينا مهرنوش افزود: برپايي نخستين نمايشگاه تخصصي صنعت تبليغات و بازاريابي و طرح ايجاد كلينيك بازاريابي به منظورتحقق اصل رقابت پذيري در كشورصورت گرفته است  كه از اين طريق مي توان به اين مهم دست يافت.

وي تصريح كرد: در حال حاضر در بسياري از شركتها  و واحدهاي توليدي امور بازاريابي بصورت آموزش و پژوهش وجود ندارد و بيشتر بصورت تبليغات توليدات مي باشد.

به گفته وي، بر همين اساس براي گسترش آموزش و پژوهش درصنعت بازاريابي طرح كلينيك بازاريابي مطرح شد كه بر اساس آن درصدد عارضه يابي ابتدايي شركتها هستيم.

مهرنوش گفت: ساختاركلينيك بازاريابي مانند كلينيك  پزشكي بوده كه در آن ابتدا عارضه شركت يا واحد توليدي  توسط متخصص تشخيص داده مي شود و سپس كارتخصصي و درمان انجام خواهد شد.

  وي افزود: از طريق كلينيك بازاريابي در ابتدا بصورت سرپايي به شركتها و واحدهاي توليدي در زمينه صنعت بازاريابي سرويس و خدمات و آموزش هاي لازم ارايه و پس از عارضه يابي كلي و ارتباط با بخشهاي تخصصي به آنها خدمات لازم را عرضه مي كنيم.

وي با اشاره به اينكه هدف از ايجاد كلينيك بازاريابي دسترسي به بازاريابي مدرن و خروج از روش سنتي آن است، خاطر نشان كرد: براي ايجاد اين كلينيك نياز به حمايتهاي مالي و نيروي انساني متخصص داريم.

وي پيروي از سبكهاي جديد بازاريابي ، آموزش و پژوهش در زمينه اين صنعت و نهادينه كردن را از جمله اهداف ايجاد كلينيك بازاريابي برشمرد.

مدير بخش مطالعات بازاريابي و تحقيقات بازارموسسه مطالعات و پژوهشهاي وزارت بازرگاني با اشاره به اينكه در كشور ما فروش و تبليغات را صنعت بازاريابي مي دانند، گفت: اين درحالي است كه صنعت بازاريابي به فرآيند قبل از توليد بر مي گردد.

دكتر مهرنوش رقابتي بودن بازار، كمبود آموزش و پژوهش، و نبود مشاوره و نيروي انساني و متخصص غني را ازجمله مشكلات صنعت بازاريابي در كشور دانست و خاطر نشان كرد: به همين منظور بايد دانشگاهها در سطحي گسترده با ايجاد رشته هاي بازاريابي به آموزش و تحقيقات اين صنعت در سطحي گسترده بپردازند.

وي با اشاره به بالا بودن هزينه هاي بازاريابي افزود: براي حل اين مشكل بايد از طريق ايجاد واحدهاي عمومي به ارايه خدمات و تحقيقات بازاريابي بطور مستقل پرداخت كه علاوه بر كاهش بار هزينه اي كار بصورت تخصصي انجام خواهد شد.

به گفته وي، براي نخستين بار مديريت مطالعات بازاريابي و تحقيقات در اول تيرماه سالجاري در موسسه مطالعات و پژوهشهاي وزارت بازرگاني ايجاد شد كه هدف آن پيدا شدن حلقه مفقوده ميان بخش  خصوصي و وزارت بازرگاني و دولت بوده تا نيازهاي بخش خصوصي در زمينه بازاريابي به بخش دولتي انتقال يابد.

وي گفت:  هدف اصلي فراهم كردن زير ساختارهاي لازم براي فعال شدن ماركت بازاريابي وايجاد واحدهاي متفاوتي از شركتها براي امرآموزش و تحقيقات در زمينه صنعت  بازاريابي مي باشد. 

کد خبر 158359

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha