به گزارش خبرنگار مهر، جعفر نوع خواه ظهر پنجشنبه در جلسه توسعه کتابخانه های عمومی اردبیل افزود: از این تعداد 11 عنوان کتاب خطی و 102 عنوان کتاب چاپ سنگی نفیس و ارزشمند است.
وی با بیان اینکه تمام کتابهای خطی ،چاپ سنگی و نفیس موجود در کتابخانه های عمومی استان به این بخش انتقال یافته است، اضافه کرد: فهرست نویسی توصیفی و تحلیلی این تعداد تقریبا به پایان رسیده است.
معاون کتابخانه های عمومی استان با اشاره به نگهداری مطلوب از این کتابها یادآور شد: این کتب به دلیل قدمت و نیز شرایط چاپ نیازمند نگهداری ویژه بوده و این شرایط در حال حاضر منطبق با استانداردهای جهانی در این کتابخانه فراهم شده است.
وی با بیان اینکه تعدادی از این کتابها طی فراخوان سالهای گذشته جمع آوری شده است، تصریح کرد: امیدواریم شهروندان اردبیلی کتب نفیس و خطی خود را به دلیل اهمیت نگهداری به این کتابخانه اهدا و یا به صورت امانت تحویل دهند تا آسیبی به این کتب ارزشمند نرسد.
نوع خواه همچنین با اشاره به ساماندهی بالغ بر دو هزار نسخه کتاب مرجع در این کتابخانه متذکر شد: این کتب بیشتر صبغه مرجع دارند و امانت داده نمی شود و فقط افراد محقق و پژوهشگران می توانند ضمن دسترسی شخصی به کتابها و در کنار قفسه های کتاب به جستجو و تحقیق بپردازد.
وی با تاکید بر اجرای برنامه های توسعه ای در بخش مرجع، بخش استان شناسی را یکی از قسمتهای جالب بخش مرجع دانست و عنوان کرد: این بخش با هدف شناساندن و معرفی فرهنگ، تاریخ، تمدن، ادبیات و خلق و خوی مردم استان اردبیل ایجاد شده است.
به گفته معاون کتابخانه های استان با توجه به اینکه استان اردبیل منطقه ای توریستی و گردشگری است، طی سالهای قبل این بخش مورد توجه مهمانان این استان نیز قرار گرفته است.
نظر شما