به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا خلیلی صبح جمعه در بازدید از روستای کاجان که به همراه مسئولان بخش مرکزی دماوند انجام شد، افزود: با تداوم این پیگیریها و تعیین نهایی میزان مستثنیات روستا می توان پرونده اجرای طرح آبیاری قطره ای را به جهاد استان تهران برای اختصاص اعتباری بالغ بر 260 تا 300 میلیون تومان ارسال کرد.
وی گفت: در سال 91 نخستین اعتبار اختصاصی به طرحهای پوشش انهار شهرستان دماوند به روستای "کاجان" از بخش مرکزی شهرستان دماوند می رسد.
این مسئول اضافه کرد: اجرای طرحهای پوشش انهار می تواند میزان بهره وری در مصرف آب را تا میزان 60 درصد افزایش دهد.
وی یادآور شد: از این رو نخستین اعتبار اختصاصی به طرحهای پوشش انهار در شهرستان دماوند بدون شک به تکمیل انهار روستای کاجان اختصاص می یابد.
روش غرقابی توجیه اقتصادی ندارد
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دماوند با اشاره به اهمیت اجرای طرحهای آبیاری تحت فشار افزود: امروز با توجه به شرایط منابع آب سفره های زیرزمینی شهرستان دماوند، دیگر استفاده از روشهای آبیاری غرقابی توجیه اقتصادی ندارد.
وی گفت: بنابراین نه تنها اهالی روستای کاجان، بلکه همه اراضی زراعی کشور باید خود را به سامانه های آبیاری تحت فشار تجهیز کنند.
خلیلی افزود: اجرای طرحهای آبیاری قطره ای علاوه بر ارتقای سطح بهره وری مصرف میزان آب موجود در منطقه، نیاز به صرف هزینه های هنگفت برای اجرای طرحهای پوشش انهار را نیز کاهش می دهد.
وی همچنین از اختصاص اعتباری بالغ بر 300 میلیون تومان برای اجرای طرحهای آبیاری قطره ای در روستای کاجان خبر داد.
نظر شما