به گزارش خبرنگار مهر، ذکی الله خوشبخت ظهر جمعه در بازدید از مزار سه شهید گمنام این شهرستان که روز چهارشنبه تشییع شد، تصریح کرد: شهرهای نیر، کوثر، سرعین، اصلاندوز، هستجین، جعفرآباد مغان و کلور برای میزبانی شهدای گمنام اعلام آمادگی کرده اند.
وی با بیان اینکه تاکنون در هفت شهرستان این استان شهدای گمنام دفن شده اند، اضافه کرد: شهرهای اردبیل، گرمی، خلخال و پارس آباد از قبل یادمان شهدای گمنام داشتند و شهرهای بیله سوار، نمین و مشگین شهر در روز شهادت حضرت فاطمه (س) به جمع شهرهای میزبان شهدای گمنام پیوستند.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان عزت و افتخار امروز کشور را مدیون نسل دفاع مقدس برشمرد و افزود: پس از دو دهه از پایان جنگ همچنان هفت هزار شهید جاوید الاثر در کشور وجود دارد که این شهدا با تلاشها و تحقیقات گروه تجسس کشف و تشییع می شود.
وی دو عامل را سبب گمنام شدن شهدا برشمرد و یادآور شد: تعدادی از شهدای مفقودالاثر می خواستند گمنام بمانند به همین خاطر در شب عملیات پلاک و کارت شناسایی خود را باز می کردند و مدارک شناسایی تعداد دیگری را هم رژیم بعثی از بین برده است.
خوشبخت با بیان اینکه هنوز در خاک مقدس جنوب کشور شهدای گمنام وجود دارند، عنوان کرد: بعد از 30 سال پیکر شهدا کشف و با همراهی مردم شهید پرور کشور در استانهای مختلف به معراج شهدا رهسپار می شوند و این نشان از معنویت و عدم فراموشی شهدا و هشت سال دفاع مقدس در بین مردم است.
وی با اشاره به تقسیم بندی شهدای گمنام در استانهای مختلف کشور تصریح کرد: شهدای گمنام بر حسب وجود شهید جاوید الاثر در شهرهای مختلف کشور بین شهرها تقسیم می شود تا شاید مرهمی بر دل فرزندان، مادران و خانواده شهدای گمنام باشد.
نظر شما