رضا عبداللهی، دبیر یادمان زنده یاد سپیده کاشانی در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر گفت: بیشتر آثار در زمینه مقاله و حوزه پژوهشی است و از کیفت قابل قبولی برخوردار است که از میان آثار رسیده به دبیرخانه، دو اثر در قالب کتاب هستند.
وی درباره تاخیر در برگزاری مراسم اختتامیه این یادمان گفت: فراخوان یادمان تا سپیده به مناسبت سالگرد رحلت وی در بهمن ماه سال گذشته، توسط امور ادبی اداره کل فرهنگی نهاد کتابخانههای عمومی کشور منتشر شد که مهلت پایانی ارسال آثار در آن 25 بهمن سال 90 اعلام شده بود.
دبیر یادمان زنده یاد سپیده کاشانی ادامه داد: تعداد زیاد آثار یکی از دلایلی بود که باعث تعویق در برگزاری مراسم اختتامیه در اسفند سال گذشته شد. یکی دیگر از دلایل تعویق مراسم اختتامیه این بود که تعدادی از اشعار توسط شورای شعر داوری، بررسی شدند اما در ادامه مقاله و پژوهش هم به دستمان رسید و دیگر داوری، مانند داوری شعر نبود که شرکتکنندگان در یک صفحه آن را ارسال کنند بلکه دیگر با مقالات یا کتاب روبرو بودیم.
عبداللهی گفت: قرار است نفرات برگزیده یادمان از میان صاحبان مقالههای پژوهشی انتخاب شوند. هیات داوران را هم عباس براتی پور، کامران شرفشاهی، حمید هنرجو و رضا عبداللهی تشکیل میدهند. یک دلیل دیگر در این زمینه که اجرای اختتامیه از سال 90 به 91 موکول شد، بحثهایی درباره محل برگزاری مراسم در تهران یا کاشان بود. چون نمایشگاه کتاب در پیش است، مراسم اختتامیه و معرفی برگزیدگان، اوایل خرداد ماه برگزار میشود و احتمالا محل برگزاری آن کاشان باشد.
زنده یاد سرور اعظم باکوچی معروف به سپیده کاشانی از چهرههای ادبی انقلاب اسلامی است که نازک خیالی و اندیشه زلال از خصیصههای شعر اوست. شور مذهبی آزاد اندیشی، بیگانه ستیزی و ادبیات پایداری، از مولفههای شعر کاشانی هستند. مجموعههای «پروانههای شب»، «لاله کویر»، «حکایت آنانی که بقا را در بلا دیدند» و «هزار دامن گل سرخ» از آثار این شاعر هستند.
نظر شما