به گزارش خبرگزاری مهر، کارگاه آموزشی صندوق ضمانت صادرات ایران به همت اتاق بازرگانی قم با رویکرد ارتقای دانش تجاری اعضای خود و همچنین تسهیل کار صادر کنندگان در زمینه استفاده از خدمات مختلف صندوق ضمانت ایران در سالن اجتماعات این اتاق برگزار شد.
رئیس اداره صدور بیمه نامههای میان و بلند مدت صندوق ضمانت صادرات ایران در این کارگاه آموزشی اظهارداشت: یکی از عواملی که همواره موجبات نگرانی صادرکنندگان را فراهم میآورد، وجود ریسکهای سیاسی و تجاری در روند صادرات آنها میباشد، چرا که تحقق هر یک از این ریسکها موجب عدم وصول وجه کالا و خدمات صادره از سوی آنها میشود.
سید مهدی یونسینژاد افزود: عدم وصول بموقع مطالبات از خریداران خارجی در اغلب اوقات صادرکننده را در تنگنای مالی قرار داده و در نتیجه باعث ناتوانی در ایفای تعهدات مالی وی به اعتبار دهندگان داخلی میشود.
وی در ادامه پوشش ریسک عدم باز پرداخت وجوه خدمات وکالاهای صادراتی توسط خریداران خارجی، صدور بیمه نامه سرمایه گذاری جهت پوشش ریسکهای سیاسی که سرمایه گذاری صادرکنندگان ایرانی در سایر کشورها به مخاطره میافکند، تسهیل تامین منابع مالی مورد نیاز صادرکنندگان از طریق صدور انواع ضمانتهای اعتباری، تعیین رتبه و سقف اعتباری کشورها و ارزیابی بانکها را از ماموریتهای صندوق ضمانت صادرات در بحث حمایت و پشتیبانی از صادرات غیر نفتی جمهوری اسلامی برشمرد.
در بخش دوم این کارگاه آموزشی شرح خدمات بخش خسارت صندوق، مراحل پرداخت خسارت بیمه نامه، خدمات ارزیابی ریسک کشور و بانکی مراحل انجام کار و واجدین شرایط اخذ این گونه پوششها تو ضیحات لازم داده شد.
تعریف فرایند توسعه باید مبتنی بر کتاب باشد
مدیرکل کتابخانههای عمومی قم گفت: در برنامه ریزیها، فرایند توسعه را باید به گونهای طراحی کرد که مبتنی بر کتاب باشد و برای تولید ملی، کتاب باید پایه همه کارها باشد.
علی فریدونی در نخستین کارگاه تهیه و تدوین برنامه های راهبردی کتابخانه های عمومی استان قم که با حضور مدیران کتابخانه ها برگزار شد، اظهار داشت: برنامه ریزی نقش تعیین کننده ای در پیشبرد اهداف کتابخانه ها دارد و پشتیبانی کننده همه طرح ها و برنامه هاست.
وی ادامه داد: برنامه ریزی برای کتابخانه های محلی بر اساس شاخص های توسعه کتابخانه ها باید انجام شود و راهکارهای موثر بر فرایند توسعه کتابخانه در فضای گفت و گو و تبادل نظر بررسی شود.
مدیرکل کتابخانه های عمومی قم افزود: شناساندن کتابخانه ها و خدمات آنها به مردم یکی از موارد مهمی است که باید برای آن برنامه ریزی کرد و موضوع اصلی کار کتابخانه ها برای مردم تبیین شود.
ایجاد درمانگاه شبانه روزی در کهک ضروری است
نایب رئیس شورای اسلامی شهر کهک گفت: ایجاد یک مرکز درمانی شبانه روزی در شهر کهک قم ضروری است.
مهدی رسولی اظهار داشت: با توجه به درخواست هایی که در این زمینه داشته ایم به ما اعلام کرده اند که شما شرایط داشتن یک درمانگاه شبانه روزی را ندارید، در صورتی که این درمانگاهی که در شهر کهک وجود دارد دارای یک ساختمان و فضای بسیار مناسب و عالی و قابل توسعه تا یک بیمارستان است.
وی تصریح کرد: یک پزشک از صبح زود تا آخر شب در این مرکز در حال کار است و در ساعت دو شب دیگر نمی تواند خدمات ارائه دهد و توقع بجایی نیست که از وی بخواهیم به صورت شبانه روزی فعالیت کند زیرا در ساعات پایانی شب دیگر قدرت تشخیص خوبی نخواهد داشت.
وی ادامه داد: امیدواریم مسئولان مربوطه هر چه سریعتر نسبت به رفع این مشکل اقدام نمایند تا روستائیان اطراف نیز بتوانند از خدمات ارائه شده در این مرکز بهداشتی استفاده کنند.
قم - خبرگزاری مهر: برگزاری کارگاه آموزشی صندوق ضمانت صادرات ایران، تأکید بر تعریف فرایند توسعه مبتنی بر کتاب و نیاز شهر کهک به درمانگاه شبانهروزی عناوین اخبار کوتاه قم هستند.
کد خبر 1592400
نظر شما