حسن مروتی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: ارتباط دانشگاه و حوزه های علمیه یکی از اصلی ترین مولفه های دانشگاه اسلامی است که باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد و قوانین و احکام اسلامی همواره سرلوحه تمامی امور باشد.
مروتی تصریح کرد: دانشگاه مهد علم و تمدن است و مرکز پیشرفت علوم مختلف از علوم نظری گرفته تا علوم انسانی و اسلامی، ارزشمند بودن علم و جایگاه تحصیل و دستیابی به دانشها و دانسته های علمی از سفارشات پیامبران و ائمه اطهار(ع) بوده و تهذیب نفس از الزامات محققان و پژوهشگران دانشگاهی است.
وی تصریح کرد: رویکردهای دانشگاه در راستای اهداف انقلاب اسلامی باشد و در یک کلام دانشگاه اسلامی باید به آرمانها و ارزشهای انقلاب پایبند باشد. بی شک ارتباط دانشگاه و حوزه های علمیه یکی از اصلی ترین مولفه های دانشگاه اسلامی است که باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد و قوانین و احکام اسلامی همواره سرلوحه تمامی امور باشد، تلاش برای تعمق در معلومات و دانشهای مختلف نیز از جمله رایج ترین مسائل هستند.
رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز ادامه داد: بزرگترین بعدی که از اسلامی شدن دانشگاه ها مدنظر است آموزش علوم مبتنی بر اسلام است. به خصوص علوم انسانی که باید بر اساس اسلام تدوین شده و سرفصلهای لازم آن تدریس شود. نظریات فلاسفه اسلامی می تواند به عنوان منابع قابل دسترس برای تدریس مورد استفاده قرار گیرد.
دکتر مروتی با تاکید بر اینکه پایه و اساس دانشگاه ها پس از انقلاب اسلامی، اسلام ناب محمدی است، اظهار کرد: در این راستا گسترش علوم اسلامی در دانشگاه ها، گسترش رشته های علوم انسانی و علوم تربیتی بر اساس مولفه های اسلامی جزو لاینفک دانشگاه اسلامی است و یکی از اصلی ترین رویکردهای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای تحقق این امر مهم بوده و هست.
نظر شما