به گزارش خبرگزاری مهر، اصغر پرتوی افزود: خلیج فارس از همان زمانهای پیشین با نام فارس شناخته شده و کشورهای عربی نباید با اسامی مستعجل اقدام به تغییر نام این خلیج کنند.
وی با بیان اینکه نام خلیج فارس از همان ابتدا خلیج فارس بوده است و خواهد بود، افزود: نامگذاری خلیج فارس به این صورت نبوده که عدهای دور هم نشسته و اقدام به نامگذاری این خلیج کنند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی زنجان خاطر نشان کرد: نامگذاری به صورت مشورتی برای اشیا و چیزهایی که اهمیت چندانی ندارند به کار میرود.
پرتوی ادامه داد: کشورهای غربی با استفاده از روحیات ناسیونالیستی که با دخالت کشورهای غربی همراه است، در تلاش برای تغییر نام خلیج فارس هستند.
پرتوی ادامه داد: کشورهای غربی با داغ کردن نان خود در تنور این کشورها و استفاده از احساسات کشورهای عربی در تلاش برای ایجاد اختلاف در بین کشورهای منطقه هستند.
وی افزود: کشورهای غربی با تحریک احساسات کشورهای عربی منطقه در تلاش هستند تا از این طریق به منافع خود در منطقه دست پیدا کنند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی زنجان در ادامه با اشاره به وظایف مردم ایران در زمینه پاسداری از خلیج همیشه فارس، ابراز کرد: ملت ایران باید علاوه بر دفاع از حقوق خود بدون هیچگونه چشمپوشی از حق خود متوجه باشند که حرکت و رفتارهای آنها در این راستا بهگونهای نباشد که به اختلافات منطقهای دامن بزند.
وی ادامه داد: در راستای تغییر نام خلیج فارس هر دو طرف قضیه هم کشور ایران و هم کشورهای عربی به صورت آگاهانه و با حساسیت رفتار کنند، چرا که هرگونه رفتار نادرست موجب دامن زدن به اختلافات منطقهای و در نتیجه سوءاستفاده کشورهای غربی در این بین میشود.
پرتوی با تاکید بر اینکه کشورهای عربی باید از رفتارهای سبک دست بردارند، افزود: در نتیجه این رفتارهای سبک دود این اقدامات به چشم کشورهای منطقه رفته و منافع آن نیز به کشورهای غربی میرسد.
اولین جلسه کمیته توسعه صادارت محصولات و خدمات دانشبنیان استان زنجان برگزار شد
اولین جلسه کمیته توسعه صادارت محصولات و خدمات دانشبنیان استان زنجان جهت تعیین وظایف، ساز و کارها و راهحلهای سیاستی و اجرایی جهت رفع مشکلات پیش روی تجاریسازی و توسعه صادرات محصولات و خدمات دانشبنیان برگزار شد.
رئیس این سازمان در این جلسه با بیان اینکه صادرات کالاها و خدمات دانشبنیان شامل صادرات محصولات و فعالیتهای مرتبط با حوزه دانش و فناوریهای پیشرفته و نظایر آن به خارج از کشور است، عنوان کرد: هدف کلی از تشکیل این جلسات، توسعه صادرات غیرنفتی و طرح ایدههای نو برای افزایش صادرات محصولات و خدمات با ارزش افزوده بالاتر به جای مواد خام و اولیه از استان است.
حمید صدری تصریح کرد: ابتدا باید شناسنامه محصولات دانشبنیان تعریف و سپس اولویتها تعیین شود که در این راستا محصولاتی که پتانسیل و زمینه فرصت را دارند مورد مطالعه قرار گرفته و محل تأمین اعتبارات مورد نیاز نیز از سازمان توسعه تجارت ایران استعلام شود.
در ادامه این جلسه، معاون توسعه تجارت خارجی سازمان با اشاره به اینکه هدف اصلی تولید و صادرات محصولات با ارزش افزوده بالاتر برای دستیابی به درآمد بیشتر و زمینهسازی برای صادرات بیشتر است، افزود: مبنای پرداخت جوایز صادراتی نیز ارزش افزوده بیشتر است که بیشترین ضریب حمایتی شامل صادرات خدمات فنی و مهندسی است.
علی ابراهیمی افزود: مهمترین وظیفه جلسه، شناسایی محصولات دانشبنیان در استان و تعیین مزایا و تسهیلات برای افزایش تولید و صادرات این نوع محصولات است.
وی با بیان اینکه تراز تجاری استان در سال گذشته رقمی بالغ بر 1020 میلیون دلار بوده و رتبه نهم را در کشور به خود اختصاص داده است، یادآور شد: این در حالی است که به لحاظ جمعیتی زنجان در رتبه 22 کشور است، لذا با برنامهریزی و حرکات مثبت در جهت بالا بردن ارزش افزوده محصولات صادراتی افق روشنی را در جهت افزایش درآمدهای صادرات استان خواهیم داشت.
کمیته توسعه صادرات محصولات و خدمات دانشبنیان در راستای تحقق سیاستهای کلی ابلاغی مقام معظم رهبری مرتبط با صادرات برنامه پنجم توسعه با رویکرد توسعه صادرات محصولات و خدمات دانشبنیان و نیز اهداف مندرج در سند چشمانداز 1404 و برنامه پنجم توسعه مبنی بر دستیابی ایران به جایگاه اول علمی و فناوری در سطح منطقه، در استان زنجان تشکیل شده و اولین جلسه آن در محل سازمان صنعت، معدن و تجارت استان برگزار شد.
7 درصد از دامهای استان در اختیار مددجویان این کمیته است
سرپرست معاونت اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان زنجان با اشاره به اینکه 7 درصد از دامهای استان زنجان در اختیار مددجویان کمیته امداد استان زنجان است، گفت: مددجویان این نهاد نقش مهمی در تولید فرآوردههای دامی و اقتصاد استان دارند.
منصورعبادی افزود: تاکنون بیش از 5 هزار و 500 طرح دامداری توسط کمیته امداد امام خمینی (ره) استان زنجان اجرا شده است.
وی ادامه داد: اجرای طرحهای مذکور موجب اشتغالزایی برای بیش از 6 هزار و 700 نفر در سطح روستاهای استان زنجان شده است.
سرپرست معاونت اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان زنجان با بیان اینکه ایجاد اشتغال مولد و پایدار با محور توانمندسازی خانوادههای تحت حمایت از رویکردهای جدید خدمترسانی این نهاد است، تصریح کرد: مددجویان کمیته امداد با داشتن بیش از 160 هزار دام سبک و سنگین علاوه بر تأمین معیشت زندگی خود، نقش تأثیرگذاری در تولید فرآوردههای دامی و اقتصاد استان دارند.
عبادی در ادامه مبلغ سرمایهگذاری صورت گرفته برای اجرای طرحهای دامداری مذکور را 240 میلیارد ریال عنوان کرد.
وی با اشاره به دوره تحولی کمیته امداد و موضوع توانمندسازی جامعه هدف، خاطرنشان کرد: مجریان طرحهای اشتغال در کنار تأمین سایر نیازهای اساسی و کسب توانمندی لازم و پس از طی یک دوره زمانی کوتاهمدت از چرخه مستمریبگیری این نهاد خارج و به گروه فعال و تأثیرگذار در عرصههای اقتصادی و اجتماعی جامعه تبدیل میشوند.
89 درصد سرقتهای منازل به وقوع پیوسته در زنجان کشف شد
رئیس پلیس آگاهی استان زنجان گفت : 89 درصد از سرقت های منازل اتفاق افتاده در این استان طی فروردین ماه سال جاری کشف شد.
سرهنگ مصطفی طلوعی با بیان این مطلب و باتاکید بر رعایت هشدارهای پلیس در پیشگیری از سرقت منازل افزود: روز گذشته دو سارق منزل با کار اطلاعاتی پلیس شناسایی و دستگیر شدند.
نظر شما