۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۶:۰۸

آیت الله حسینی بوشهری:

استادان باید با اخلاص به تعلیم بپردازند

استادان باید با اخلاص به تعلیم بپردازند

قم - خبرگزاری مهر: عضو هیئت رئیسه جامعه مدرسین حوزه گفت: استادان و معلمان باید با اخلاص به تعلیم بپردازند تا در شاگردان اثرگذار باشند.

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت‌الله سید هاشم حسینی‌بوشهری در پنجمین نشست فرهنگی، آموزشی استادان دانشگاه پیام‌نور سراسر کشور ویژه بخش علوم اجتماعی و فنی مهندسی که در مجتمع یاوران مهدی(عج) برگزار شد، گفت: اگر ما به عنوان یک انسان در جایگاهی مانند معلمی، استادی و پیام‌رسانی قرار بگیریم خداوند دوست دارد آبرو، علم، دانش، ابتکار و خلاقیتی که در وجود معلمان قرار داده، اثرش را بر روی نسل جدید جامعه بگذارد و روز به‌روز شاهد پیشرفت و رشد و تعالی کشور و آبروی نظام در دنیا شود.

وی ادامه داد: استاد باید خودش نسبت به درونش آگاهی داشته باشد و نقاط ضعف و قوت خود را بشناسد و در این باره امام علی(ع) می‌فرماید: "آگاه‌ترین مردم کسی است که نسبت به خودش آگاهی داشته باشد" و به همین دلیل است که بزرگان ما همواره خود را در همه ابعاد کنترل می‌کردند و از تعریف و تمجیدهای دیگران بر خود فخر نمی‌فروختند و همه کارهای خود را برای خدا و با نیت خالص انجام می‌دادند.

حسینی بوشهری در بخش دیگری از سخنان خود به نحوه برخورد استادان با دانشجویان پرداخت و گفت: سه شرط برای موفقیت در این کار مؤثر است؛ شرایط نظری، روحی و اخلاقی و با این ویژگی‌ها استاد می‌تواند ‌روی دانشجویان اثرگذار باشد.

وی در ادامه با بیان اینکه از نظر اخلاقی استادان باید با اخلاص به تعلیم بپردازند اظهار داشت: کار و درس برای خدا بسیار اثرگذار است و سیره و زندگی علمای بزرگ همواره این مسئله را برای ما بازگو می‌کند.

استادان باید رفتار و گفتار خود را کنترل کنند

در ادامه این مراسم معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه پیام‌نور در سخنانی اظهار داشت: استادان باید به واسطه اهل علم بودن رفتار و گفتار خود را کنترل کنند و اگر فردی این مسئله را رعایت نکند بالاترین درجه جهل برایش رقم می‌خورد.

دکتر علیرضا اژدر در بخش دیگری از سخنان خود ابراز داشت: هدف از برگزاری این نشست بررسی مسائل پژوهشی، علمی و سازمانی است و بخش مهم‌تر اینکه در این فضا باید به خودتان بپردازید و وقتی را برای خودتان در نظر بگیرید.

وی با بیان اینکه تاکنون پنج دوره از این نشست برگزار شده است گفت: مسئله جالب این بود که در دوره‌های قبل شرکت‌کنندگان حضور در جمکران را لذت‌بخش‌ترین قسمت برنامه دانسته و از این مکان مقدس توشه معنوی خوبی برداشته‌اند و شما هم تلاش کنید تا معنویت این فضا شامل حالتان شود.

رئیس دانشگاه پیام‌نور استان قم نیز در این مراسم به تشریح ویژگی‌های شهر مقدس قم پرداخت و اظهار داشت: شهر قم آشیانه آل محمد(ص) است و از هر یک از امامان معصوم نشانه‌ای در قم وجود دارد.

حجت‌الاسلام رضا علی‌کرمی در ادامه به تشریح جایگاه مسجد مقدس جمکران پرداخت و گفت: این مسجد مقدس با دستور حضرت ولی عصر(عج) در قم شکل گرفت تا ما از 14 معصوم در قم نشانه داشته باشیم، علما و بزرگان ما نیز به این مکان مقدس توجه داشتند و با وجود کهولت سن مکرر در این مسجد شریف حاضر شده و حوائج خاص خود را از درگاه حضرت ولی‌عصر طلب می‌کردند.

کد خبر 1598954

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha