به گزارش خبرنگار مهر، تعیین جایگاهی مناسب و درخورشان زنان در استان خراسان شمالی موضوعی اساسی است.
مساله زنان در دو عرصه جامعه و خانواده تبیین میشود که این نگاه نشات گرفته از دین مبین اسلام است و بر اساس آن حضور زنان در عرصههای مختلف فعالیتهای اجتماعی، مانع از تشکیل و استحکام خانواده نمیشود.
در عین حال هنوز از قابلیتهای زنان در استانهای کم برخوردار از جمله خراسان شمالی در سطوح مدیریتی استفاده قابل قبولی نمیشود.
عضو شورای شهر بجنورد در گفتگو با خبرنگار مهر، به رشد کند حضور بانوان خراسان شمالی در عرصههای مختلف خصوصا پستهای مدیریتی اشاره میکند و میگوید: با وجود افزایش قابل توجه سطح تحصیلات بانوان، هنوز مسئولان استان از سپردن شغلهای مناسب و در شان، به بانوان خودداری میکنند.
اعظم السادات افشین فر میافزاید: این درحالی است که بانوان استان سوابق مدیریتی خوبی حتی بهتر از مردان داشتهاند.
وی یاد آور می شود: مسئولان ارشد استان هنوز باور درستی از توانمندی مدیریتی بانوان ندارند که این امر رشد استان را کند کرده است.
افشین فر میگوید: افزایش حضور بانوان در جامعه نباید به سطح نازل یک کارگر یا کارمند تحصیلدار خلاصه شود.
وی میافزاید: امیدواریم روز زن تلنگری برای تغییر دیدگاه مدیران ارشد استان باشد.
همچنین مشاور استاندار خراسان شمالی در امور بانوان میگوید: در سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی با رشد روزافزون مشارکت بانوان در عرصههای مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی استان روبه رو شدهایم.
زهره وضیع میافزاید: در عین حال در بحث مشارکت زنان در کارهای اجتماعی، باید برای خانواده، شان ممتاز و درجه اول را قایل شویم.
وی میگوید: جامعه اسلامی در درجه نخست از بانوان توقع دارد مادر و همسری نمونه باشند چراکه خانواده عنصر اصلی اجتماع است.
وضیع یاد آور می شود: حضور زنان در عرصههای اجتماعی نباید کانون خانواده را تحت الشعاع قرار دهد.
وی میگوید: خوشبختانه دولت دهم برنامههای حمایتی مفیدی برای تسهیل حضور بانوان در ادارات دارد و استانداری نیز مدیران را به همکاری مناسب برای مدیریت زمان بانوان شاغل، ترغیب میکند.
همچنین مشاورفرماندار بجنورد در امور بانوان در این باره به خبرنگار مهر میگوید: در سالهای اخیر به برکت انقلاب اسلامی حضور بانوان خراسان شمالی در عرصههای سیاسی، فرهنگی، اجتماعی خصوصا علمی افزایش یافته است.
سکینه نجات پور با بیان اینکه این حضور پررنگ نتیجه ایجاد فضای امن و درخورشان بانوان است، میافزاید: حتی سطح علم و آگاهی خانمهای خانه دار استان نیز افزایش مطلوبی یافته است.
وی یاد آور می شود: دفتر امور بانوان فرمانداری، حامی طرحها و برنامههای مفید و تحقیقاتی زنان در زمینههای فرهنگی، اقتصادی، علمی و اجتماعی است.
نجات پور میگوید: در عین حال هنوز ظرفیتهای بالقوه بانوان خراسان شمالی به طور کامل شکوفا نشده و باید حمایتهای استانداری افزایش یابد.
وی میافزاید: باید بانوان استان بتوانند با کمترین دغدغه در سطوح مدیریتی و اجرایی خدمت رسانی کنند.
نجات پور میگوید: بانوان میتوانند با سرمشق قرار دادن حضرت فاطمه (س) به بهترین شکل امور خانوادگی و اجتماعی را ساماندهی کنند.
وی میافزاید: زن نگین خلقت و جلوه جمال پاک الهی است و باید به عنوان مکمل مرد در ساختن جامعهای اسلامی و مدینه فاضله همکاری کند.
مشاور فرماندار بجنورد اذعان میکند: باید شرایط حضور بانوان در عرصههای مدیریتی فراهم شود.
روز زن فرصتی برای توجه دادن مسئولان به جایگاه بانوان در شکوفایی جامعه است.
...............................
گزارش: علی خادمی
نظر شما