مرتضی سلیمی در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام خبر ساماندهی امدادگران زن در گروه های توانا افزود: امدادگران زن استان در 30 تیم تخصصی امدادگران زن ( توانا ) ساماندهی شده اند.
وی افزود: به منظوربالا بردن توان عملیاتی این گروه ها برای شرکت در انواع عملیات های امداد رسانی ،حوادث و سوانح احتمالی دوره های آموزش تخصصی در سه رشته آوار، اسکان اضطراری و حمایت روانی نیز پیش بینی شده است که امیدواریم در سال جاری عملیاتی شود.
حضور 8600 زن امدادگر در هلال احمر استان مرکزی
وی افزود: در حال حاضر 22 هزار نفر شامل امدادگران، جوانان و داوطلبان عضو جمعیت هلال احمر استان مرکزی هستند که از این تعداد 8600 نفر را بانوان تشکیل می دهند.
مرتضی سلیمی با اشاره به اهمیت حمایت روانی ونقش امدادگران زن در حوادث و سوانح در این مهم افزود: بخش عظیمی از مصائب متعدد حوادث و سوانح به وقوع پیوسته در کشور در لحظات نخست گریبانگیر کودکان و زنان مصدوم و گرفتار به ویژه مادران باردار است.
وی مراقبت از زنان و دختران جوان، مادران باردار، کمک به انجام زایمان های بهداشتی و ارایه خدمات تخصصی امداد و نجات، مراقبت پس از حادثه، مراقبت از نوزادان آسیب دیده را از جمله وظایف نیروهای تخصصی زنان امدادگر ( توانا ) در حوادث بیان کرد.
تشکیل تیم امداد و نجات کوهستان ویژه بانوان
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان مرکزی افزود: پیرو هماهنگی های به عمل آمده هلال احمر استان تصمیم به تشکیل یک تیم30 نفره امداد و نجات کوهستان ویژه بانوان با همکاری هیات کوهنوردی استان به منظور آمادگی در برابر حوادث احتمالی در منطقه و خدمت رسانی به مردم گرفته است.
مرتضی سلیمی از انتخاب و اعزام هفت نفر از امدادگران زن استان مرکزی برای حضور در تمرین سراسری گروههای زنان امدادگرهلال احمر کشوردر تهران خبر داد و افزود: در مراسم اعطای درجه و نشان به امدادگران و نجات گران جمعیت هلال احمر از 10 امدادگر و نجاتگراستان یک زن نیز درجه دار شد.
نظر شما