به گزارش خبرگزاری مهر، روزبه پیروز، کارآفرین پیشکسوت و از اعضای کمیته داوری بخش فنآفرینان جشنواره شیخبهایی با بیان این مطلب گفت: جشنواره فنآفرینی شیخبهایی فرصتی است تا ضمن تقدیر از کارآفرینان برتر کشور، کارآفرینی و نقش آن را در پیشرفت اقتصادی جدی بگیریم. پیروز در ادامه خاطر نشان کرد: با اتمام کار هشتمین جشنواره فنآفرینی شیخبهایی، جایزه پیروز امسال به شرکتی اهدا شد که افق روشنی دارد و با اینکه کوچک است، بازار خوبی را ایجاد کرده و ظرفیتهای مطلوبی بروز داده است.
وی افزود: حمایت از شرکتهای کوچک میتواند ما را به تولیدات بیشتر سوق دهد چرا که در ایران، کارآفرینان استثنایی و برجستهای داریم و باید این موضوع را بررسی کنیم که چرا با وجود آنها، تعداد شرکتهای نوپا و جدیدی که در کشور توسعه پیدا میکنند و بزرگ میشوند، بسیار کم است. به گفته عضوکمیته داوری بخش فنآفرینان جشنواره شیخبهایی، تجربه جهانی نشان داده که اقتصادهایی موفق هستند که شرکتهای جدید در آنها رشد کنند و بزرگ شوند.
پیروز با بیان اینکه در جشنواره امسال شرکتها و کارآفرینان برجستهای حضور داشتند و این موضوع، کار داوری و انتخاب را دشوارتر از سالهای قبل میکرد، افزود: داوران بر اساس معیارهایی چون نوآوری، خلاقیت، درآمدزایی و توسعهپذیری، نفرات برتر این جشنواره را انتخاب کردند. وی تصریح کرد: تولید ملی، موضوع مهمی است که برای رسیدن به توسعه باید به آن اهتمام ورزید و در این مسیر، نباید فقط به شرکتهای بزرگی که به صورت سنتی پربازده هستند، توجه کرد.
حجت بنکدار از شرکت دانش بنیان راه سبز چهلستون، برای طراحی سیستم مانیتورینگ و کنترل مخازن، جایزه پیروز را که شامل یک جایزه نقدی به ارزش 150 میلیون ریال و بورسیه مؤسسه آموزش عالی آتیه ایرانیان (IBS) است، کسب کرد.
هدف از برپایی جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی که هشتمین دوره آن 21 تا 23 اردیبهشت در اصفهان برگزار شد، ترویج و توسعه فرهنگ خلاقیت، نوآوری و شناسائی و تشویق ایرانیان کارآفرین و فنآفرین بود.
نظر شما