به گزارش خبرنگار مهر، ظهر دوشنبه به مناسبت هفته زن در همایش تجلیل و تکریم از مقام زن با محوریت توانمند سازی و تحکیم بنیان خانواده که با حضور مسئولین دستگاههای اجرایی در محل کمیته امداد امام خمینی (ره) برگزار شد از 300 زن سرپرست خانوار تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) استان تجلیل شد.
آذر اسماعیلی در حاشیه این مراسم در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: یک میلیون و 50 هزار نفر از زنان سرپرست خانوار در کشور تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) قرار دارند.
وی در خصوص خدمات ارائه شده به زنان سرپرست خانوار تصریح کرد: تمام تلاش و دغدغه کارکنان کمیته امداد رفع نیازهای مددجویان و شناسایی توانمندی و ایجاد اشتغال برای آنان با رویکرد توانمند سازی و خودکفایی است.
مشاور امور بانوان کمیته امداد امام خمینی (ره) همچنین از تحت پوشش بودن 60 درصد از زنان سرپرست خانوار کشور در این نهاد خبر داد و افزود: این کار مهم فعالیت این نهاد و مسئولان آن را سنگین تر کرده است.
مشاور امور بانوان کمیته امداد امام خمینی (ره) همچنین از تحت پوشش بودن 60 درصد از زنان سرپرست خانوار کشور در این نهاد خبر داد و افزود: این کار مهم فعالیت این نهاد و مسئولان آن را سنگین تر کرده است.
وی با اشاره به نقش مادران در مسئولیت پذیری خانواده اظهارداشت: با توجه به نقش محوری زنان در ابعاد مختلف توانمند کردن بانوان در سه بعد فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی از برنامه های کمیته امداد برای زنان سرپرست خانوار است.
اسماعیلی یادآور شد: بهبود وضعیت مادی و معنوی زنان سرپرست خانوار از مهمترین دغدغه های مرکز امور زنان و خانواده کمیته امداد امام خمینی است و زنان سرپرست خانواده به دلیل برخورداری از مسئولیت دوگانه تامین مخارج زندگی و تربیت صحیح فرزندان در اولویت کاری دولت و مرکز امور زنان قرار دارند.
وی گفت: زنان سرپرست خانوار ناگزیر به تامین همه هزینه های زندگی هستند و به دلیل نداشتن پشتوانه حمایتی، مسئولیت سنگینی را بر عهده دارند.
وی گفت: زنان سرپرست خانوار ناگزیر به تامین همه هزینه های زندگی هستند و به دلیل نداشتن پشتوانه حمایتی، مسئولیت سنگینی را بر عهده دارند.
اسماعیلی با اشاره به توانمند سازی زنان سرپرست خانوار عنوان کرد: در کمیته امداد امام خمینی (ره) تلاش می کنیم با محوریت آگاه سازی سرپرست خانوار، تامین نیازهای اولیه و ایجاد فضایی سرشار از آرامش با حفظ عزت و کرامت انسانی بانوان بتوانند فرزندان خود را تربیت کنند.
وی اظهارداشت: برای کشف استعداد زنان سرپرست خانوار آموزش را در اولویت برنامه های خود قرار داده ایم تا در کنار حفظ خانواده بتوانند در فعالیتهای اجتماعی حضور بیشتری داشته باشند.
مشاور امور بانوان کمیته امداد امام خمینی (ره) تصریح کرد: ایجاد اشتغال نمی تواند به تنهایی یک زن سرپرست خانوار را توانمند کند بلکه آگاه سازی فرهنگی و بررسی مشکلات خود و فرزندان مقدمه ای است برای ورود بانوانی که آمادگی قبلی برای پذیرش مسئولیت سنگین اجتماعی را ندارند و تنها به دلیل فقدان همسر، مسئولیت پذیر شده اند.
اسماعیلی افزود: کمیته امداد امام خمینی (ره) با ارائه تسهیلات مورد نیاز افراد سرپرست خانوار به توانمند سازی افراد تحت پوشش کمک می کند و هر زن سرپرست خانوار که شرایط آموزش را داشته باشد از حمایت های این نهاد برخوردار می شود.
وی عمده ترین دغدغه زنان سرپرست خانوار را تربیت صحیح و ادامه تحصیل فرزندان دانست و گفت: با کمک های مالی و ارائه تسهیلات و امکانات از سوی این نهاد زنان سرپرست خانوار می توانند در کنار توکل به خداوند و تلاش خود در زندگی آرامش بیشتری داشته باشند.
اسماعیلی یادآورشد: کمک به ادامه تحصیل فرزندان و ارائه تسهیلات و توجه به بهداشت روحی و روانی خانواده ها از دیگر اقداماتی است که در این نهاد انجام می شود.
وی بیمه زنان سرپرست خانوار را یکی از دیگر طرحهای کمیته امداد امام خمینی (ره) برای حمایت از این بانوان عنوان کرد و افزود: در این طرح زنان سرپرست خانوار می توانند از خدمات بیمه تأمین اجتماعی بهره مند شوند.
نظر شما