به گزارش خبرنگار مهر، محسن رحمانی در جلسه هیئت های ورزشی آمل گفت: از 38 باشگاه موجود پرورش اندام در این شهرستان فقط هشت باشگاه دارای مجوز و پروانه فعالیت هستند و 30 باشگاه دیگر بدون مجوز و طی مراحل قانونی اقدام به راه اندازی باشگاهها کردند.
وی افزود: متاسفانه ورزش های پرورش اندام شهرستان آمل در این خصوص توان و قدرت برخورد با مدیران باشگاه های متخلف را ندارد و انتظار این است مسئولان ورزش و جوانان و نیروی انتطامی شهرستان در این خصوص اقدام های قانونی انجام دهند.
رئیس هیئت ورزش های پرورش اندام آمل، به عوارض ناشی از فعالیت های غیرقانونی باشگاه های پرورش اندام در این شهرستان اشاره کرد و گفت: متاسفانه افرادی که متصدی این باشگاه ها هستند، از افراد غیر ورزشی و بی اطلاع از ورزش پرورش اندام هستند.
رحمانی ادامه داد: بیشتر این افراد با گرفتن برنامه های دیکته شده از سوی برخی افراد با نفوذ در تهران آن را به همه ورزشکاران باشگاه ارائه می کنند که هیچ سنخیتی با تناسب بدنی و وضعیت جسمانی افراد ندارد.
وی تصریح کرد: متاسفانه این افراد به بهانه های کسب درآمد اقدام به فروش داروهای نیروزا که عمدتا تقلبی بوده می کنند که این موضوع برای سلامتی جوانان خطرآفرین است.
وی افزود: بشتر داروها و مکمل های نیروزا در باشگاه های ورزشی تاثیر منفی روی کبد و کلیه افراد دارد و به جای آثار مثبت، نتیجه سوء برای ورزشکاران به بارمی آورد.
رئیس هیئت ورزش های پرورش اندام آمل، از فرماندار آمل برای حل این موضوع تقاضای چاره ای اندیشی کرد.
نظر شما