به گزارش خبرنگار مهر، سی و پنجمین شماره فصلنامه «نقد و بررسی کتاب تهران» با آثاری از جمشید ارجمند، اکبر افسری، سیروس پرهام، ویکتوریا دانشور، پرویز دوایی، محمدعلی مختاری اردکانی، احسان نراقی و هرمز همایونپور به روی دکه آمد.
در بخش مقالات این نشریه، آثاری از اکبر افسری (نظریه مطالعات پسااستعماری)، روبن گالو (فروید و هنر مکزیکی - سمپوزیوم فلورانس)، احسان نراقی (دانشگاه، دانشجو و نسل جوان)، سعید اسعدیان (مطالعات ایران شناسی) و سباستین دگراتزیا (ماکیاولی در جهنم) آمده است.
فصلنامه «نقد و بررسی کتاب تهران» در بخش «کند و کاو» شماره جدید خود نیز به جریان تخلیه آذربایجان از قوای شوروی پرداخته است.
این نشریه در بخش داستان خود اثری از مارسل ایمه با عنوان «مردی که از دیوار عبور میکرد» و در بخش شعر هم سرودههایی با ترجمه پرویز دوایی و نیز اشعاری از پرویز خائفی و حسین اکبری را منتشر کرده است.
فصلنامه مذکور همچنین در بخش نقد و بررسی کتابهای خارجیاش، به مرور کتابهایی مانند «درباره چین» از هنری کسینجر، «چگونه دنیا را تغییر دهیم؛ روایتهایی از مارکس و مارکسیسم» از اریک هابسباوم، «چگونه دنیا باید اداره شود؛ نقشه راهی برای رنسانس بعدی» از پارگ خانا و «یاسمین» از بهاراتی موخرجی پرداخته است.
در بخش کتابهای داخلی هم آثاریی مانند «پدیدارشناسی جان» (نوشته هگل با ترجمه باقر پرهام)، «شعور قلم» (نوشته رشید کاکاوند، «دهخدا، چراغی که خاموش شد» (نوشته ولیالله درودیان)، «مائدههای زمینی» (نوشته آندره ژید با ترجمه سیروس ذکا)ء، «ما را به سخت جانی خود این گمان نبود» (خاطرات ابوالحسن رضوی نماینده ادوار 10 تا 16 مجلس شورای ملی) بررسی شده است.
شماره 35 فصلنامه «نقد و بررسی کتاب تهران» (بهار 91) در 204 صفحه و با بهای 4000 تومان منتشر شده است.
نظر شما