به گزارش خبرنگار مهر، حسینعلی خواجه مظفری ظهر پنجشنبه در تجلیل از بانوان اداره کل افزود: بر اساس بررسی های به عمل آمده بیشتر تعاونیهای بانوان در بخش های صنعتی، تولیدی، فرش دستباف و کشاورزی بوده که این هم به جهت نوع اقلیم و موقعیت جغرافیایی استان است.
خواجه مظفری افزود: کم نیستند زنانی که سعادت شوهرانشان، مدیون آنهاست و مادرانی که دامن پاکشان نخستین مدرسه برای پیشرفت فرزند بوده است.
وی اظهار داشت: صحنه حماسه سازی مردان، هیچ گاه از خاطره حضور به موقع زنان خالی نبوده و این واقعیتی انکار ناشدنی است، زیرا بهترین نمونه آن، بانویی است که خود و دخترش، سهم عظیمی از روشنگری زمانه را به دوش کشیدند و در به ثمر رساندن نهال هدایت، تا پای جان مبارزه کردند.
وی در ادامه تاکید کرد: یکی از مهم ترین رسالت های متولیان تعلیم و تربیت این است که برای ایجاد اشتغال و سرگرمی های مفید و مؤثر برای زنان تدبیری بیندیشند البته منظور از اشتغال، ایجاد یک شغل رسمی و بیرون از منزل نیست، بلکه منظور، ایجاد زمینه هایی است برای اینکه زنان با استفاده از آن ها بتوانند اوقات فراغت خود را به صورت مفید پر کنند.
خواجه مظفری یادآور شد: باید به این مهم توجه داشت که اسلام، بار تأمین هزینه های زندگی را از دوش زن ها برداشته است و مردان را عهده دار این مسئولیت مهم می داند، بنابراین، ضرورت ندارد که خانم ها به صورت اجباری جویای کار باشند، آنچه ضروری می نماید، ایجاد برنامه ها و اشتغال هایی مفید، برای استفاده بهینه از اوقات فراغت خانم هاست که باید برای آن برنامه ریزی کرد.
وی در همین زمینه اضافه کرد: ایجاد مراکز امن فرهنگی، با اهداف تربیتی صحیح می تواند افزون بر ارتقای سطح علمی و فرهنگی زنان، وسیله ای برای پر کردن وقت خانم ها و دختران جوان باشد و این مراکز می تواند به زنان کمک کند تا با پرداختن به امور خانه و خانه داری بتوانند بخشی از اوقات خود را به این امور اختصاص دهند.
نظر شما