به گزارش خبرنگار مهر از ملایر، حجت الاسلام رضا زین العابدینی بعدازظهر پنجشنبه در مصاحبه مطبوعاتی با خبرنگاران اظهار داشت: 63 و نیم درصد اراضی ملایر موقوفه است.
حجت الاسلام زین العابدینی با بیان اینکه تا پایان سال 89 در شهرستان ملایر 148 موقوفه وجود داشت، گفت: با اضافه شدن هشت موقوفه جدید در سال 90 تعداد موقوفات ملایر به 156 مورد رسیده است.
وی با بیان اینکه 48 بقعه متبرکه نیز در شهرستان ملایر وجود دارد، گفت: بروز رسانی و احیا موقوفات و تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی برنامه ریزی شده است.
اطلاعات 20 هزار رقبه ملایر در سامانه اوقاف کشور ثبت شد
زین العابدینی گفت: سال گذشته اطلاعات 20 هزار رقبه ملایر در سامانه اوقاف کشور ثبت شد که در این زمینه ملایر به عنوان شاخص این امر در کمترین زمان بود.
وی در ادامه از کسب رتبه اول شهرستان ملایر در سند حسابداری در کشور خبر داد و گفت: در این زمینه ملایر مورد تقدیر قرار گرفت.
زین العابدینی به نیات واقفان اشاره کرد و گفت: اوقاف و امور خیریه ملایر نیز با توجه به نیات واقفان بیشتر به بخش آموزش و بهداشت و روضه خوانی و اطعام دهی به نیازمندان و وقف برای امام حسین(ع) گام برداشته است.
وی ابراز داشت: نیات واقفان باید بیشتر به سمت نیازهای جامعه پیش برود و در این زمینه به واقفان مشاوره ارائه می شود.
احداث خوابگاههای دانشجویی و دانش آموزی نیاز شهرستان ملایر است
حجت الاسلام زین العابدینی نیازهای شهرستان ملایر را احداث خوابگاههای دانشجویی و دانش آموزی، توجه و کمک به دانش آموزان بی بضاعت، کمک به ایتام و وقف در خصوص ولادت ائمه برشمرد و گفت: مردم باید با این نیازها آشنا شوند.
زین العابدینی به مشکلات منابع طبیعی با سازمان اوقاف و امور خیریه اشاره کرد و گفت: در این راستا با منابع طبیعی تفاهم نامهای انجام شد که طبق این تفاهم نامه اقداماتی صورت می گیرد.
وی عنوان کرد: در حال حاضر طبق این تفاهم نامه تقسیمات درروستای یمن غربی و روستای پیرمیشان انجام و نقشه روستای یمن شرقی و روستایکیکله نیز تهیه و بزودی انجام میشود.
وی درآمد اوقاف ملایر در سال 89 را یک میلیارد و600 میلیون تومان عنوان کرد و افزود: در سال جاری درآمد اوقاف 70 درصد بیش از مقدار پیش بینی شده بوده است.
وی در خصوص پرداخت حقوق موقوفات ادارات گفت: 90 درصد ادارات این شهرستان موقوفه هستند.
نظر شما