۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۶:۴۶

مومنی تاکید کرد:

ارتقای کیفیت تولیدات صنعت خودرو نیازمند گسترش نظارتها است

ارتقای کیفیت تولیدات صنعت خودرو نیازمند گسترش نظارتها است

کرج - خبرگزاری مهر: رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی کشور گفت: ارتقای ایمنی و کیفیت تولیدات صنعت خودرو در کشور نیازمند گسترش کیفی نظارتها است و این امر باید با تعامل دستگاه های ذیربط پیگیری شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار اسکندر مومنی ظهر شنبه در در همایش روز جهانی اندازه شناسی در هتل المپیک تهران افزود: ایمنی و کیفیت در خصوص تولیدات صنعت خودرو اهمیت فراوانی دارد و به کمک آن می توانیم از بسیاری ازمشکلات جلوگیری کنیم.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی کشور ادامه داد: لازم است برای افزایش ایمنی و کیفیت در خصوص تولیدات صنعت خودرو همه زمینه های لازم را فراهم کنیم تا در این زمینه شاهد آثار مطلوب و فعالیتهای اثربخش باشیم.

وی گفت: افزایش ایمنی و کیفیت در خصوص همه صنایع اهمیت دارد ضمن اینکه این امر در خصوص صنعت خودرو از اهمیت فراوانی برخوردار است و باید در برنامه ریزی ها و تصمیم گیری ها به این امر به شکل جدی توجه شود.

مومنی افزود: در این زمینه، تدوین استانداردها جایگاه بسیار مهمی دارد و در صورت تداوم تدوین استانداردهای مورد نیاز شاهد افزایش قابل توجه کیفیت در تولیدات هستیم و این امر، ضرورت تدوین استانداردهای مورد نیاز را بیش از پیش آشکار می کند.

لازمه توسعه اقتصادی، تدوین استانداردها و نظارت بر رعایت آنها است

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی کشور در بخش دیگری از سخنان خود نیز ادامه داد: لازمه توسعه اقتصادی، تدوین استانداردها و نظارت بر رعایت آنها است و این امر در خصوص صنعت خودرو از اهمیت خاص و مضاعفی برخوردار است.

وی گفت: کاهش تصادفات و تلفات جاده ای نیازمند توجه به استانداردها است و این امر باید همواره مدنظر باشد تا بتوانیم به کمک استانداردها شاهد کاهش چشمگیر میزان تصادفات و تلفاتی جاده ای در کشور باشیم.

همایش روز جهانی اندازه شناسی ظهر شنبه با همکاری سازمان ملی استاندارد ایران در راستای امر استانداردسازی و ارتقای کیفیت در محل هتل المپیک تهران برگزار شد.

کد خبر 1606280

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha