به گزارش خبرنگار مهر، دومین جشنواره دانشگاهی حرکت ویژه دستاورد انجمن های علمی دانشجویی در خرداد ماه 91 در دانشگاه خوارزمی ظهر دوشنبه برگزار شد.
هدف از برگزاری این جشنوارمایهسازی آثار، تولیدات و دستاوردهای انجمن های علمی و تعداد 32 انجمن علمی دانشجویی در حال فعالیت تحت نظر دانشگاه خوارزمی، مدیریت دانش و منابع اطلاعاتی تولید شده در انجمن های علمی دانشجویی دانشگاهریال شناسایی، معرفی و تقدیر از انجمن های علمی دانشجویی برگزیده در عرصههای آموزشی، ترویجی، پژوهشی، فناوری، اختراع و ابتکار، کارآفرینی، نشریات علمی دانشجویی و .... است.
همچنین شناسایی معرفی و تقدیر از شرکتهای دانشجویی صنایع کارآفرین ، خیرین برگزیده و حامیان مالی انجمن های علمی دانشجویی، ایجاد فنبازار و نمایشگاه دستاوردهای انجمنهای علمی دانشجویی در کنار صنایع به منظور تقویت پیوندها میان صنعت، جامعه و دانشگاه و تلاش به منظور فرهنگسازی در این مسیر نیز از سایر اهداف است.
دومین جشنواره دانشگاهی حرکت در دانشگاه خوارزمی از 3 بخش تشکیل شده است.
بخش اول اهدای تندیس حرکت به 14 گروه از انجمنهای علمی دانشجویی
بخش دوم اهدای تندیس طلایی حرکت به گروههایی از شرکتها، صنایع، موسسات و صنایع حامی انجمن های علمی دانشجویی
بخش سوم: نمایشگاه جامع آثار و دستاورد انجمنهای علمی دانشجویی
همچنین اهدای تندیس طلایی حرکت به انجمن علمی برگزیده (شناسایی، معرفی و تقدیر از فعالیتهای آموزشی برگزیده (شامل: آموزشی، کلاسهای نرمافزاری، کارگاه های تخصصی، کارگاههای مهارتی ـ کاربردی، و ...) و همچنین فعالیتهای ترویجی برگزیده شامل (سمینار علمی، سخنرانیهای علمی، کنگرههای علمی، پنلهای تخصصی، همایشهای علمی و ...) از دیگر بخشهای این جشنواره است.
از سوی دیگر، پژوهش شامل ( مقالات علمی چاپ شده و یا در حال چاپ و در تمام نشریات اعم از ISI، علمی ـ پژوهشی، علمی ترویجی، علمی ـ آموزشی، علمی و بدون امتیاز) از سایر بخشها به شمار می رود.
کتاب شامل (کتب تالیف شده توسط یک یا چند نفر از دانشجویان که به نوعی با انجمنهای علمی دانشجویی ارتباط و همکاری داشتهاند و نشریات شامل (هفتهنامه، ماهنامه، گاهنامه، فصلنامه و دیگر تولیدات دانشجویی که در قالب نشریات قالبسازی میشوند و انجمنهای علمی دانشجویی برگزیده در عرصه مسابقات علمی دانشجویی شامل (مسابقات موضوعی ـ تخصصی در رشتههای مختلف مثل مسابقات ربات، و ... و همچنین مسابقات علمی همانند آزمونهای علمی، یا مسابقات نشریات، مسابقات مجاری... است.
انجمنهای علمی دانشجویی فعال در عرصه اختراعات و ابتکارات شامل (تمامی ایدهها، اختراعات و ابتکارات انجمنهای علمی دانشجویی که به عنوان مدل ساخته شده، گواهی ثبت اختراعات و ابتکارات، نوآوریهای علمی، ابتکارات و اختراعات تجاری شده انجمن های علمی دانشجویی و ...) از بخشهای دیگر این جشنواره است.
انجمن های علمی دانشجویی در عرصههای کارآفرینی شامل (انجمن علمی کارآفرین، راهاندازی کسب و کارهای دانش بنیان، راهاندازی شرکتهای دانشجویی و ...)، همکاران برگزیده انجمنهای علمی دانشجویی شامل: مدیران برگزیده گروههای آموزشی، کارشناسان برگزیده معاونت فرهنگی، دبیران برگزیده انجمنهای علمی دانشجویی)،انجمن علمی دانشجویی برگزیده در ترویج علم (همایش، سمینار، کنگره علمی، سخنرانی موضوعی و .....) به ارائه فعالیتهای خود پرداختند.
همچنین دربـخش دوم اهدی تندیس حرکت به شرکت خصوصی برگزیده در حمایت از انجمنهای علمی دانشجویی (شامل آن دسته از شرکتها، موسسات و صنایع که خصوصی که به مختلف بیشترین خدمترسانی به انجمنهای علمی دانشجویی را انجام دادهاند)
2-2) حامیان مالی انجمن های علمی دانشجویی (شامل آن دسته از مراکز دولتی که به هر نحوی با انجمن های علمی همکاری داشته و حمایت کرده اند) است.
بخش سوم شامل نمایشگاه آثار ، دستاورد و تولیدات دانشجویی در این بخش اقدامات ذیل با همکاری انجمنهای علمی دانشجویی و صنایع همکار جشنواره صورت خواهد گرفت.
نمایشگاهی جامع در محوطه مرکزی دانشگاه ، آثار دانشجویان شامل پوستر برنامههایی که برگزار نمودهاند، نشریات علمی تخصصی تولید شده در چند شماره، مقالات تألیف شده، کتب و پایان نامهها، نرمافزارها، بانکهای اطلاعاتی نرمافزاری، E-book، بانک مقالات علمی بهصورت الکترونیکی، سایت انجمن علمی دانشجویی، لگوی انجمنهای علمی دانشجویی، اختراعات و ابتکارات و.... اهم عناوین برنامههای برگزار شدهاند که مبین ساختار، فعالیت و گردش کار انجمن علمی دانشجویی دردانشگاه، عکسهایی از بازدیدهای علمی و صنعتی، جلسات شورای مرکزی، جلسات با مسئولان دانشگاه و.... برگزار خواهد شد.
از سوی دیگر این امکان نیز فراهم شده است نمایشگاه کتاب جهت استفاده دانشجویان دایر خواهد بود.
ر کنار نمایشگاه مشاوره در خصوص کنکور کارشناسی ارشد توسط موسسه عصر دانش ارائه خواهد شد و سوالات دانشجویان بهصورت کتبی و شفاهی عرضه خواهد شد، در برخی غرفه ها، ضمن بازدید و آشنایی بازدید کنندگان با تولیدات دانشجویی اقدام به راهنمایی و مشاوره در خصوص فعالیت در انجمن های علمی میشود.
برگزاری کارگاههای آموزشی، WORK SHOP، سخنرانیهای موضوعی و پنلهای تخصصی از دیگر برنامههای این بخش از جشنواره است که متناسب با نیاز دانشجویان (براساس نیازسنجی که قبل از جشنواره از دانشگاه خواهد شد) موضوع پنلها، کارگاه ها و سخنرانیهای مشخص میشود.
دیدار صاحبان صنایع، شرکتها، موسسات علمی، آموزشی، دانشگاهیان، نخبگان و برگزیدگان المپیادها، رتبههای برتر کنکور، برگزیدگان مسابقات علمی جهانی و ... در غرفهای از دیگر برنامههای این بخش است.
برگزاری مسابقات مختلف دانشجویی ، نمایش رباتها و ....
نظر شما