احد ظفری در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه شهرستان نهاوند قطب اول کشاورزی استان همدان محسوب می شود، پیش بینی کرد 40 هزار تن ذرت از این زمینها برادشت شود.
ظفری با بیان اینکه برداشت ذرت دانه ای به روش مکانیزه انجام می شود، گفت: دو هزار و 800 هکتار از زمینهای کشاورزی نهاوند نیز به کشت چغندرقند یافته است.
وی گفت: وسعت زمین های چغندر قند نسبت به سال قبل 1400هکتار افزایش داشته است.
رئیس جهاد کشاورزی شهرستان نهاوند پیش بینی کرد امسال 90 هزار تن چغندرقند در نهاوند برداشت شود.
ظفری با بیان اینکه در سال زراعی 90 و 91 دو هزار هکتار از اراضی نهاوند به کشت گیاه دارویی گشنیز اختصاص یافت، گفت: 98 درصد کشت گشنیز استان و 65 درصد گشنیز تولیدی کشور در نهاوند کشت می شود.
وی با اشاره به اینکه امسال 400 هزار تن گشنیز بذری در نهاوند تولید می شود، گفت: مصرف دارویی این گیاه بیشتر مد نظر است.
رئیس جهاد کشاورزی شهرستان نهاوند در ادامه با بیان اینکه نهاوند در زمینه تولید ماهی در استان همدان مقام نخست را دارد، گفت: 20 درصد نیاز بچه ماهی قزل آلا کشور در نهاوند تامین می شود.
وی با اشاره به اینکه سالانه 83 هزار قطعه بچه ماهی در نهاوند تولید آن میشود، گفت: در نهاوند ماهی های دیگر همچون کپور، آمور و آزاد نیز تولید می شود.
وی با بیان اینکه شهرستان نهاوند 53 واحد پرورش ماهی و سه واحد تولیدی ماهی زینتی فعال است، گفت: سایت های پرورش ماهی نهاوند برای 357 نفر اشتغال فراهم کرده است.
ظفری در پایان سرانه مصرف ماهی در نهاوند را چهار و نیم کیلو اعلام کرد که نسبت به هشت سال پیش سه و نیم کیلو افزایش یافته است.
نظر شما