به گزارش خبرنگار مهر، داود شاه ولدی صبح سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه طرح مرتعداری در 16 روستای چالدران اجرا می شود افزود: این طرح با هدف افزایش پوشش گیاهی، تولید علوفه و جلوگیری از تخریب خاک در زمان وقوع سیل، طرحهای مرتعداری در این شهرستان اجرا می شود.
وی ادامه داد: چالدران با داشتن 158 هزار هکتار مراتع سرسبز و ییلاقی با ظرفیت 230 هزار راس دام جهت چرا یکی از مناطق مستعد آذربایجان غربی از لحاظ مراتع است که امسال با هدف افزایش پوشش گیاهی، تولید علوفه و جلوگیری از تخریب خاک و بروز هرگونه سیل که سالانه خسارات زیادی را به شهرستان وارد می سازد طرحهای ویژه مرتعداری در آن اجرا خوهد شد.
شاه ولدی اجرای طرح های بذرپاشی، بذرکاری، احداث آبشخور و مرمت چشمه را از جمله طرحهای در حال اجرا اعلام کرد و افزود: برای اجرای این طرحها 360 میلیارد ریال اعتبار هزینه می شود و با اجرای آنها 4500 هکتار از مراتع اصلاح و بهبود می یابد.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری چالدران، ساخت سدهای کوچک و بزرگ آبخیزداری را از دیگر طرحهای این اداره عنوان کرد و یادآور شد: در کنار این طرحها برای جلوگیری از تخریب خاک اقدام به عملیات بیولوژیکی شامل بذرپاشی، کپه کاری و ذخیزه نزولات آسمانی انجام می گیرد.
وی اضافه کرد: برای اجرای این طرحها افزون بر 14 میلیارد ریال اعتبار هزینه می شود.
نظر شما