علی خلاقی، همسر لیلی ریاحی دختر خوانده مرحوم سیمین دانشور در گفتگو با خبرنگار مهر درباره وصیتنامه منتشر شده از دانشور که در آن به مالکیت اموال و آثار او توسط لیلی ریاحی صحه گذاشته شده است، گفت: من و همسرم در اعتراض به رفتار زننده ویکتوریا دانشور در تلاش برای واگذاری منزل سیمین و جلال در مقابل پول نقد، پس از فوت سیمین تاکنون به منزل دانشور پا نگذاشتهایم و بیم آن داریم که حضور ما در این منزل منجر به این شود که احیانا وسیلهای از این منزل گم شود و مسئولیتش را بر گردن ما بگذارند.
خلاقی ادامه داد: وصیتنامهای که نزد ما است کاملا قانونی و با امضای سیمین دانشور همراه است و از طریق وکیل ما دراختیار مراجع قضایی قرار داده شده است تا کار انحصار وراثت بر مبنای آن صورت پذیرد.
وی افزود: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و کسانی که در این وزارتخانه خود را مسئول رسیدگی به اموال سیمین دانشور دانستهاند با همسر من به عنوان وارث قانونی و نیز من به عنوان وکیل همسرم تاکنون تماسی نگرفتهاند و ما اجازهای برای شمارهگذاری اموال و کتابهای آن خانه ندادهایم.
خلاقی همچنین گفت: نظر کلی ما این است که این خانه باید مرمت شود و در وضعیت فعلی باقی بماند. البته میدانم که در سال 84 یا 85 این منزل از سوی سیمین دانشور به میراث فرهنگی واگذار شد و حتی به وی پیشنهاد شد که در ازای آن یک دستگاه آپارتمان بگیرد که او از این کار امتناع کرد.
همسر لیلی ریاحی ادامه داد: ما در حال پیگیری انحصار وراثت بر مبنای قانون و از سوی وکیلمان هستیم و پس از آن با مراجعه به ناشر درباره وضعیت بازچاپ آثار دانشور تصمیمگیری خواهیم کرد.
وی ادامه داد: من و همسرم سن و سالی داریم و در دهه هفتم از زندگیمان هستیم. دیگر از ما گذشته است که بخواهیم توهینی مانند تصاحب غیرقانونی اموال را بپذیریم، اما از راههای قانونی در حال رسیدگی به وضعیت وصیتنامه هستیم و چارهای هم جز این نیست.
خلاقی تاکید کرد: من اطلاع دارم که منزل دانشور نزدیک به دو میلیارد تومان قیمتگذاری شده است و بعد از سال نو نیز همین افرادی که میگویند وصیتنامه ما قلابی است با ارشاد تماسهایی داشتند و خواستار دریافت این مبلغ در ازای واگذاری این مکان فرهنگی شدهاند، اما ما فقط به دنبال مساله فرهنگی اموال دانشور هستیم و اجازه مبادله آنها با پول را نمیدهیم.
نظر شما