به گزارش خبرنگار مهر، مشاور وزیر نیرو و مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور ظهر سه شنبه در مراسم کلنگ زنی این پروژه اظهار داشت: پروژه تصفیه خانه فاضلاب شهر نورآباد گام بلندی در راستای ارتقاء سطح سلامت و بهداشت عمومی این شهر است.
سید مهدی ثمره هاشمی ادامه داد: در اجرای این پروژه ها سعی بر این باشد که با توجه به مطالبات مقام معظم رهبری از تولید ملی و سرمایه و کار ایرانی استفاده شود.
وی ادامه داد: همچنین متولیان امر باید تلاش کنند که برای تکمیل این پروژه ها از فاینانس داخلی، بانک های اسلامی و غیره استفاده شود تا بتوان در موقع مقرر پروژه را به اتمام رساند.
مهدی اکبریان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری استان لرستان نیز در خصوص پروژه تصفیه خانه فاضلاب شهر نورآباد گفت: این تصفیه خانه در زمینی به وسعت 7 هکتار، در دو مدول با فرآیند لجن فعال از نوع هوازی با ظرفیت 18 هزار متر مکعب در روز برای جمعیت شهری 85 هزار نفر طراحی شده است.
وی یادآور شد: تلاش ما بر این است که با مدیریت و کنترل منابع مالی و حمایت مسئولان استانی و کشوری جلوتر از برنامه زمان بندی پروژه تصفیه خانه فاضلاب شهر نورآباد را به بهره برداری برسانیم.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان لرستان یادآور شد: با ساخت و بهره برداری از این تصفیه خانه فاضلاب، پنجمین شهر استان به سیستم فاضلاب مجهز خواهد شد که این امر به سلامت و بهداشت شهر نورآباد کمک خواهد کرد.
این سخنان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان لرستان در حالی مطرح می شود که پیش از این خبرگزاری مهر در گزارشی به وضعیت رودخانه های شهر نورآباد و گلایه های بیشمار شهروندان دلفانی از وضعیت دفع فاضلاب شهری در این منطقه پرداخته بود.
شهروندان نورآبادی معتقدند که وضعیت رودخانه های مرکز این شهر باید هرچه سریع تر ساماندهی شود و مهمترین علت آلودگی یعنی ورود فاضلاب های شهری به این رودخانه ها باید توسط مسئولان مورد بازنگری قرار گیرد.
این شهروندان با تاکید بر اینکه ورود فاضلاب و آلودگی های ناشی از آن موجب به خطر افتادن سلامتی مردم به ویژه کودکان در منطقه شده است بر ضرورت ایجاد تصفیه خانه فاضلاب و سیستم جمع آوری مدرن فاضلاب در دلفان تاکید کردند.
این در حالی است که کار احداث تصفیه خانه فاضلاب شهرستان دلفان پیش از این یکبار آغاز و به دلیل کمبود اعتبار متوقف شده بود که امید می رود با توجه به نگاه ویژه مدیران شرکت آب و فاضلاب استان این پروژه رنگ اجرایی شدن به خود بگیرد.
بنابر این گزارش شبکه جمع آوری فاضلاب در شهرستان دلفان استان لرستان 105 کیلومتر طول دارد که شامل شبکه های فرعی و اصلی و خطوط انتقال است. بیش از 96 درصد جمعیت شهر نورآباد تحت پوشش شبکه فاضلاب است.
این در حالیست که بخشی از این فاضلاب که از سطح 96 درصد شهر نورآباد جمع آوری می شود وارد رودخانه "بادآور" در مرکز شهر نورآباد شده و سلامت مردم را در معرض خطر قرار داده است که امید می رود با آغاز عملیات اجرایی تصفیه خانه فاضلاب این مشکل هر چه سریعتر رفع شود.
نظر شما