احمدرضا سميعي نسب در گفتوگو با خبرنگار مهر در قم خاطرنشان كرد: با توجه به نزديكي به ايام پاياني سال، طرح نظارت بر قيمتها از پانزدهم اسفند ماه به مدت يك ماه به اجرا در ميآيد و در مدت زمان اجراي اين طرح 15 نفر بازرس و 260 ناظر افتخاري بر قيمت اجناس نظارت ميكنند.
وي در ادامه سخنان خود به تشكيل هيأتهاي بدوي براي رسيدگي به پروندههاي صنفي اشاره كرد و گفت: در حال حاضر 2 هيأت بدوي و يك هيأت تجديد نظر براي رسيدگي به پروندههاي تخلفات صنفي تشكيل شده است.
معاون سازمان بازرگاني ادامه داد: هيأتهاي بدوي از نماينده سازمان بازرگاني، نماينده دادگستري با حكم رييس قوهقضاييه و نماينده مجمع امور صنفي تشكيل شده است.
سميعي نسب افزود: وظيفه هيأتهاي بدوي رسيدگي به پروندههاي تخلف كه توسط بازرسان و ناظران و اتحاديههاي صنفي تشكيل شده و صدور رأي ميباشد.
وي تصريح كرد: اگر متهم يا شاكي نسبت به رأي صادره معترض باشد، بايد ظرف 10 روز اعتراض خود كتباً را به هيأت تجديد نظر ابلاغ كند.
معاون نظارت و بازرسي سازمان بازرگاني ادامه داد: در هيأت تجديد نظر كه متشكل از رييس سازمان بازرگاني يا يكي از معاونان وي، رييس دادگستري يا نماينده وي و رييس يا يكي از اعضاي هيأت رييسه مجمع امور صنفي ميباشد پرونده مجدداً بررسي و راي قطعي صادر ميشود.
وي خاطر نشان كرد: جلسات هيأتهاي تجديد نظر و بدوي فقط با حضور هر سه عضو رسميت پيدا ميكند.
احمدرضا سميعي نسب در پايان سخنان خود با اشاره به واگذاري نظارت بر عملكرد واحدهاي صنفي به اتحاديههاي صنفي از هيأت مديره اتحاديههاي صنفي در خواست كرد تا با افزايش نظارت بر عملكرد واحدهاي صنفي از تشكيل پرونده خودداري كنند.
نظر شما