به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام رحمت الله اروجی افزود: 25 شخصیت حقوقی در استان در گیر تبلیغ هستند و به اعزام روحانی می پردازند.
وی گفت: نبود وحدت رویه در رفتارهای تبلیغی و عدم وقوف و آشنایی با شرح وظایف یکدیگر امر تبلیغ را با مخاطراتی مواجه می کند.
اروجی افزود: پیشنهاد کلی این است که امور تبلیغ استان ساماندهی و مدیریت شود و تبلیغ یکی مهمترین کارها در دین اسلام است.
تشکیل جلسات انس طلبگی در چهارمحال و بختیاری ضروری است
نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری گفت: تشکیل جلسات انس طلبگی در چهارمحال و بختیاری یکی از ضروریات کار تبلیغی است.
حجت الاسلام محمد علی نکونام با تبیین اهداف تشکیل شورای عالی تبلیغات و امور فرهنگی استان، افزود: مهم ترین وظیفه این ستاد، ساماندهی و افزایش هماهنگی دستگاه های متولی به منظور آموزش و اعزام مبلغان دینی به مناطق مورد نیاز چهارمحال و بختیاری است.
نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری بیان داشت: اقدامات و خدمات مطلوبی در سطح کلان در کشور و استان به منظور محرومیت زدایی از چهره کشور در حال پیگیری و انجام است که به دلیل نبود هماهنگی و انسجام لازم بین بخشی، خروجی مطلوب و ایده ال ندارد.
امام جمعه شهرکرد، افزایش فعالیت و همکاری بین بخشی سازمان ها و تعامل آنها با یکدیگر در انجام امور را خواستار شد و تشکیل جلسات انس طلبگی در چهارمحال و بختیاری را از ضروریات کار تبلیغی ذکر کرد.
نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری لازمه تبلیغ خوب و اعزام مبلغان به مناطق محروم و کمتر برخوردار استان را، داشتن شناسنامه تبلیغی مناسب از محل اعزام عنوان کرد.
فعالیت 13 کانون فرهنگی در بروجن
رئیس تبلغات اسلامی بروجن با بیان اینکه 13 کانون فرهنگی با نظارت تبلیغات اسلامی بروجن فعالیت میکند، گفت: از این تعداد هفت کانون در بروجن، پنج کانون در گندمان و یک کانون در فرادنبه، اجرای فعالیتهای فرهنگی و مذهبی را برعهده دارند.
حجت الاسلام مجید الهیان افزود: 80 درصد این کانونها در شهرها و بقیه در روستاها فعالیت می کنند.
وی، برگزاری کلاسهای آموزش قرآن و نهج البلاغه، کلاسآموزش احکام، اجرای طرح اوقات فراغت و همکاری در برگزاری گفتمانهای دینی را از جمله فعالیت های این کانونها دانست و تأکید کرد: این کانونها پارسال 12 هزار برنامه اجرا کردند.
الهیان، غنی سازی اوقات فراغت جوانان و نوجوانان با برنامههای مؤثر فرهنگی، جلوگیری از انحراف جوانان و گسترش برنامههای قرآنی را از آثار فعالیت کانونها برشمرد و گفت: اختصاص اعتبارات مورد نیاز در افزایش و بهبود فعالیتها و همچنین تقویت کانون ها تأثیر مطلوبی دارد که نیازمند توجه بیشتر مسئولان است.
نخستین نشست ستاد اعتکاف شهرستان کیار برگزار شد
نخستین نشست ستاد اعتکاف شهرستان کیار با حضور فرماندار و اعضاء ستاد این شهرستان برگزار شد.
سرپرست تبلیغات اسلامی کیار در نشست ستاد اعتکاف ضمن بیان توضیحات و شرائط اعتکاف، گفت: اعتکاف عبادتی است که انسان را از اغیار جدا و به پروردگارش مشغول می کند.
حجت الاسلام حسن بت شکن، اعتکاف را خلوت کردن انسان با خدای خویش دانست و افزود: اعتکاف جایگاه دعا و نیایش و از عبادت هایی است که مورد تأکید قرآن کریم و روایات اهل بیت قرار گرفته است.
طرح نهضت قرآن آموزی در بروجن اجرا می شود
کارشناس امور قرآنی تبلیغات اسلامی بروجن از اجرای طرح نهضت قرآن آموزی در این شهرستان در سال 91 خبر داد.
محمد منصوری، تکریم قرآن، غنی سازی اوقات فراغت جوانان با برنامههای قرآنی، رونق بخشیدن به مراکز قرآنی و تشویق مردم به قرآن آموزی در راستای افزایش اطلاعات قرآنی آنان را رویکرد برنامههای قرآنی امسال این نهاد دانست.
وی در تشریح برنامههای قرآنی سال 91 تبلیغات اسلامی بروجن، افزود: برگزاری دوره تربیت مربی، برگزاری دوره تخصصی قرائت قرآن، برگزاری محفل انس با قرآن از جمله برنامه های پیش بینی شده است.
وی، برگزاری طرح آموزشهای همگانی قرآن را از دیگر فعالیت های این نهاد دانست و گفت: این طرح به منظور گسترش فرهنگ قرآن آموزی در میان مردم در زمینه روخوانی و روانخوانی برگزار می شود.
اعضا هیئت های مذهبی کوهرنگ به مرقد امام خمینی(ره) اعزام می شوند
رئیس تبلیغات اسلامی کوهرنگ گفت: 40 نفر از اعضا هیئت های مذهبی این شهرستان به مرقد مطهر امام خمینی (ره) اعزام می شوند.
حجت الاسلام علی نصیری با اشاره به برگزاری جلسه برنامه ریزی و هماهنگی اعزام کاروان به مرقد مطهر حضرت امام خمینی (ره) در کوهرنگ، گفت: کاروان اعزامی اعضاء هیئت های مذهبی این شهرستان به مرقد امام (ره) را جمعی از روحانیون همراهی می کنند.
وی افزود: این کاروان سیزدهم خرداد به منظور شرکت در مراسم سالگرد ارتحال بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و تجدید میثاق با آرمان های امام راحل به تهران اعزام می شود.
نظر شما