به گزارش خبرنگار مهر، مهدی نوید ادهم در همایش سراسری هنروسند تحول بنیادین ظهر پنجشنبه در مشهد، اظهارکرد: در آموزش و پرورش هر اقدامی باید زمینه ساز تربیت پذیری دانش آموزان بر مبنای فرهنگ ایران اسلامی باشد.
وی با بیان اینکه اگر قرار است تحولی صورت پذیرد باید رویکردش فرهنگی، تربیتی باشد، اظهار داشت: همه سیاست گذاری ها و برنامه ریزی ها نیازمند نگاه تربیت هنری است.
وی گفت: توجه به تفاوت های فردی در درس هنر و دقت در کمیت ها با مبانی علمی میسر است.
نوید ادهم با اشاره به اینکه تربیت زیبا شناختی و هنری دانش آموزان را فقط در هنر نباید خلاصه و در کل سیستم باید جستجو کرد، بیان داشت: شایسته است، مدیران در ساده ترین امور مدرسه هنر و هنرمندی را لحاظ کنند.
وی افزود: همانطور که در آموزش و پرورش وظیفه داریم دانش آموزان از نظر علمی رشد کنند نیازمند رشد سایر ابعاد زندگی از جمله مسائل اجتماعی، زیستی، محیطی و اقتصادی به صورت متوازن نیز برای آنان، هستیم.
نوید ادهم یکی از مشکلات کنونی جامعه را عدم وجود مهارت های خوب دیدن، اندیشیدن و سخن گفتن دانست و یادآور شد: تقویت چنین مهارت هایی بویژه در دوره ی ابتدائی از آرمان های سند تحول بنیادین می باشد.
مدیرکل شورای عالی آموزش و پرورش پرداختن به قوه خیال از تأکیدات مهم این سند دانست و یکی از غفلت های دنیای مدرن امروز را عدم رمز گشائی و رمزگردانی پدیده های آشکار و پنهان طبیعت نام برد.
وی تصریح کرد: در دنیائی که رسانه ها خواسته یا نا خواسته در همه ابعاد اجتماعی سایه انداخته اند و عصر آینده با این تکنولوژی گره خورده است ما نیازمند تربیت هنری و سواد رسانه ای هستیم.
نظر شما