سیدسلمان علوی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: در جهان معاصر پیشرفت علوم نه تنها بر سطح زندگی، فضا و محیطی که انسانها در آن زندگی میکنند تأثیرگذاشته، بلکه قواعد و قوانین حاکم بر ارتباط و تعامل بین انسانها و نگرش آنها را نسبت به خود، دیگران و به جهان تغییرداده است.
وی بیان داشت: همزمان با ورود رسانههای الکترونیکی به جامعه، نگاههای کنجکاو و نگران بسیاری به این پدیدهها توجه کرده و به کنکاش در آثار و پیامدهای حاصل از آن پرداخته است.
این محقق و پژوهشگر تصریح کرد: این توجه بر دو عنصر اصلی این ارتباط یعنی افراد و محیطهای مجازی متمرکز بوده ، حال آن که میتوان در نگاهی کلیتر به بررسی فضایی که این دو عنصر در آن قرار دارند و فضایی که خلق میکنند، پرداخت.
وی اضافه کرد: هم اکنون اینترنت نقش مهمی در در زندگی مردم و به ویژه جوانان دارد و برای افراد به عنوان یک منبع اطلاعاتی در زمینه ارتباطات، کسب اخبار و تفریح و سرگرمی شرایطی را فراهم کرده است.
علوی با اشاره به اینکه تحقیقات در این زمینه بسیار محدود است و پژوهشگران هنوز در حال تحقیق ارتباط انسان، اینترنت و تعامل بین این دو است، ادامه داد: اینترنت میتواند نیاز اطلاعاتی ما را برآورده سازد، اما نیاز به دوستی، صمیمیت، ارتباط با انسانها، تعلق و وابستگی به دیگران، رقابت تأیید، احترام یا شناخت از جانب دیگران را نمیتواند برآورده کند.
نظر شما