به گزارش خبرنگار مهر، مدیرعامل منطقه ویژه پارس در آئین آغاز عملیاتی اجرایی این پروژه از اهتمام این سازمان به توسعه زیرساختهای آموزشی خبر داد و بر ساخت و گسترش فضاهای آموزش عالی در این منطقه تاکید کرد.
مسعود نصوری تصریح کرد: همزمان با توسعه بزرگترین و راهبردیترین طرح صنعت نفت کشور (طرح توسعه میدان گازی پارس جنوبی) و توسعه صنعتی منطقه، تقویت فضاهای آموزشی و فرهنگی برای کارکنان و ساکنان این منطقه نیز ضروری است.
دانشگاه جامع علمی کاربردی منطقه ویژه پارس هم اکنون در بخشی از ساختمان مدیریت اشتغال و دانشگاه پیام نور عسلویه فعال است.
این دانشگاه در مقطع پودمانی (بدون کنکور) کاردانی، در رشتههای آتشنشانی و ایمنی با گـرایش اطفای حریق، برق – قـدرت ( پست و انتقال )، بـهرهبرداری پالایش گاز، مدیریت خدمات گمرکی، روابــط عمومی، عمران – آب و فاضلاب گـرایش شبکه تصفیه خانه فاضلاب، فناوری اطلاعات و ارتباطات، مدیریت خدمات بندری و نرم افزار کامپیوتر دانشجو میپذیرد.
این دانشگاه در مقطع کاردانی ترمی ( با کنکور )، رشتههای آتشنشانی و خدمات ایمنی ( گرایش اطفای حریق )، بهرهبرداری پالایش گاز، الکتروتکنیک – برق صنعتی و میکانیک خودرو – گرایش میکانیک خودرو برای تحصیل دانشجویان تعیین شده است.
این دانشگاه در مقاطع کارشناسی ناپیوسته ( کاردانی به کارشناسی) و کارشناسی پیوسته به ترتیب رشتههای آتش نشانی و خدمات ایمنی گرایش مدیریت عملیات در حریق و حوادث و رشته مهندسی برق – شبکه های انتقال و توزیع دانشجو میپذیرد.
نظر شما