به گزارش خبرگزاری مهر، سرویس سیاسی و اقتصادی این هفتهنامه در شماره صد و سی و ششم خود به دو موضوع جنجالی اقتصادی که رابطه تنگاتنگی با سیاست دارند پرداختهاند. سرویس سیاسی با پرونده «بار دیگر عدالت؟» به نقش دانه درشتهای سیاسی در دو فساد اخیر بانکی و بیمهای اشاره کرده و به گفتگو با قاضی پرونده بیمه ایران، ارائه گزارشی از جلسات دادگاه اختلاس در بیمه ایران و شناسایی م.ر، دانه درشت سیاسی این فساد اقتصادی، پیدا و پنهان محمدرضا رحیمی از مدرک جعلی تا قرارداد کرسنت و گفتگو با عباس سلیمی نمین، فعال مبارزه با فساد اقتصادی پرداخته است؛ پروندهای که برای مخاطبان پیگیری کننده این جریان جالب خواهد بود.
از سوی دیگر سرویس اقتصادی نیز به بررسی مجدد تخلف بانکی بزرگ در کشور پرداخته است. در این پرونده به گزارشی از حضور مسئولان متهم و نامهای سنگین در پرونده تخلف بانکی از مشایی تا جهرمی، گونهشناسی امیر خسرویها برادرانی که از گاوداری به بانکداری رسیده اند و ... پرداخته شده است.
این روزها در سینمای کشور فیلمی با ژانر دفاع مقدس اکران میشود. ژانری که شاید گروهی فکر کنند مخاطبی و حرفی برای گفتن ندارد، اما اکران روزهای زندگی چیز دیگری میگوید. روزهای زندگی، ستاره جشنواره فیلم فجر امسال موضوع پرونده هنر پنجره صدو سی و ششم است. گفتگو با پرویز شیخ طادی و مرور کارنامه سینماییاش و سکوت پنج ساله او در سینما، گفتگو با دیگر عوامل فیلم همچون سعید سعدی، تهیه کننده آن و گزارشی از تماشای فیلم با پزشکی در روزهای جنگ که حالا در کسوت سرداری خدمت میکند و گزارشی از همه آنچه که درباره روزهای زندگی باید بدانید از مطالبی است که در این پرونده خواهید خواند.
این روزها کتابها، مقالات و مطالب متعددی درباره سبک زندگی در بازار نشر، رسانههای جمعی و اجتماعی میخوانیم و خواندهایم. استقبال و کمیاب شدن کتاب مفاتیحالحیاة اثر گرانسنگ آیتالله جوادی آملی نشان داد مردم چقدر در انتظار کتابی با موضوع سبک زندگی اسلامی بودند.
مفاتیح الحیاة کتابی است که در 5 محور به تعامل انسان با خود، هم نوعان، نظام اسلامی، حیوانات و محیط زیست میپردازد. کمیاب شدن این کتاب تحریریه پنجره را بر آن داشت تا گزارشی جامع از روند فکر تا انتشار این کتاب به مخاطبینش ارائه دهد. ویژهنامه جدیدترین شماره پنجره در میزگردی با اعضای شورای پژوهش مفاتیح الحیاة و آثار و گفتاری از آیتالله استادی، مرتضی جوادی آملی، دکتر حسین خنیفر و... به معرفی این کتاب از ابعاد گوناگون پرداخته است.
دوستداران فلسفه اسلامی و خاصه حکمت متعالیه نیز در جدیدترین شماره پنجره مباحث مورد علاقه خود را خواهند یافت. سرویس اندیشه این هفته نامه به مناسبت برگزاری همایش گرامیداشت ملاصدرا در اول خرداد در پروندهای با عنوان «مفسر انسی قرآن» به سراغ آراء و اندیشههای این فیلسوف اندیشمند و مفسر قران رفته است. در این پرونده آثاری از دکتر غلامرضا اعوانی، دکتر علی نصیری، دکتر قاسم پورحسین، دکتر بهرام دلیر و گفتگوهایی با دکتر رضا محمدزاده و حسین کلباسی با موضوعاتی در باب سیاست ملاصدرا، معاد جسمانی از دیدگاه وی، شیوه تفسیر قران این حکیم و ... خواهید خواند.
بسیار کوچکتر از آن است که از او سخنی به میان بیاید، اما اهانتی که مرتکب شده، آنقدر بزرگ است که به خصوص بعد از مطرح شدن در فضای رسانهای، پاسخی دندانشکن را میطلبید و شاید همین موضوع بود که بالاترین شخصیتهای دینی یعنی مراجع معظم تقلید را به میدان کشاند و هرکس به نوعی اقدامات هتاکانه بر ضد پیشوایان دینی را محکوم کرده و نوعاً فتوای ارتداد دادند تا جلوی فتنهانگیزی و بازی با اعتقادات دهها و صدها میلیون انسان گرفته شود. «شیعه هنوز غم کوچه بنیهاشم در دل دارد» عنوان پروندهای است که سرویس حوزه پنجره از قاب آن به هتاکی به ساحت امام دهم شیعیان و مسئله آزادی عقیده پرداخته است.
مجله برونمرزی نیز همچنان با موضوعات متنوعی از خارج مرزهای ایران همچون ورود ناموفق فیسبوک به بازار بورس، نگاهی به درآمد سینمای اروپا، آشنایی با آمانو حلقه ارتباطی آمریکا و آژانس بین الملل انرژی اتمی و گفتگویی با حسن لاسجردی کارشناس مسائل هستهای درباره انتظارات نشست بغداد، در انتظار خوانندگان خود است.
دیگر بخشهای نشریه همچون باشگاه اهل قلم با نویسندگان ثابتی همچون جواد محدثی، محمدحسین جعفریان، سیدمحمد روحانی و عبدالحسین خسرو پناه، چارسو با سوژههای ادبیاش که این بار به سراغ ناشر نمونه سال رفته است و مجله خبری با اخباری از گوشه و کنار جهان در صد و سی و ششمین شماره پنجره در انتظار شما هستند.
پنجره 136 را در 84 صفحه و با قیمت 2000 تومان از روزنامهفروشیها بخواهید.
نظر شما