۸ خرداد ۱۳۹۱، ۱۲:۴۹

اجرای طرح عدالت صنعتی با ایجاد 400 هزار فرصت شغلی

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت از اجرای طرح عدالت صنعتی با هدف ایجاد 400 هزار فرصت شغلی در سراسر کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، فخراله مولایی با اشاره به اینکه برای اجرای این طرح 126 هزار و 110 میلیارد ریال اعتبار پیش‌بینی شده، گفت: در این طرح قرار است ظرفیت 20 هزار بنگاه موجود افزایش یابد.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: مزیت اصلی و اساسی طرح  شناسایی پتانسیل های مناطق مختلف کشور، به ویژه مناطق محروم در قالب طرح های صنعتی کوچک منطبق بر حلقه های مفقوده سرمایه گذاری های انجام شده و تکمیل زنجیره ارزش افزوده آنها با سرمایه گذاری کمتر است.

وی تصریح کرد: در این طرح تلاش می شود تا با شناسایی طرح های صنعتی کوچک نیمه تمام بالای 50 درصد پیشرفت فیزیکی، طرح های صنعتی کوچک ایجادی به عنوان تکمیل سرمایه گذاری های صنعتی انجام شده و نیز توسعه ظرفیت واحدهای صنعتی کوچک موجود، گامی در جهت رفع فاصله سرمایه گذاری صنعتی شهرستان های مختلف کشور بر پایه شناسایی مزیت های منطقه ای آنها برداشته شود.

مولایی، تلاش در راه توزیع عادلانه صنعت در کشور و جذب سرمایه های اندک مردم و مشارکت دادن آنها در سرمایه گذاری ها به عنوان سهامدار از اهداف کلی طرح بیان کرد.

وی افزود:شبکه سازی به منظور هم افزایی توان واحدهای صنعتی با ایجاد و تقویت مراکز تحقیقاتی ، آزمایشگاه های تخصصی و مراکز ارایه دهنده خدمات کسب و کار مورد نیاز صنعت گران از جمله اهداف کلان این طرح است.

به گفته مولایی، ایجاد 154 هزار فرصت شغلی با بهره برداری از هفت هزار واحد صنعتی نیمه تمام اولویت دار با پیشرفت فیزیکی 50 درصد به بالا در شهرکها و نواحی صنعتی کشور و ایجاد 11 هزار و 850 فرصت شغلی با ایجاد و بهره برداری از 474 واحد صنعتی در مناطق محروم کشور از جمله مشخصات طرح به شمار می‌آید.

معاون وزیر صنعت؛ معدن و تجارت با اشاره براینکه طرح عدالت صنعتی قرار است در شهرکها و نواحی صنعتی اجرا شود، 

وی، در باره طرح عدالت صنعتی به آن اشاره کرد و گفت: ضمانت سرمایه گذاری طرح ها توسط صندوق ضمانت سرمایه گذاری صنایع کوچک و به منظور کاهش ریسک سرمایه گذاری در مرحله ساخت ، راه اندازی و باز پرداخت تسهیلات براساس ترکیبی از وثایق بر مبنای توان مالی و محاسبه ریسک پذیری طرح های سرمای گذاری صورت می گیرد.

مولایی همچنین گفت: طرح عدالت صنعتی نسبت به طرح های اشتغالزایی قبلی مزایای بسیاری دارد که از آن جمله می توان به داشتن مبانی علمی در طراحی و تدوین طرح مبتنی بر زنجیره ارزش و شبکه سازی ، مشارکت مردم ، کارکنان و متخصصین در قالب سهامداران طرح ها ، ارایه مدلی برای توزیع عادلانه صنعت کشور ، استفاده از حداکثر توان ساخت داخل با شناسایی و انتخاب واحدهای صنعتی ماشین ساز ، پیمانکاران ساختمانی و مشاورین صنعتی اشاره کرد.

وی بیان کرد: بکارگیری تجربه و توان علمی موجود در وزارت صنعت، معدن و تجارت ، سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ، سازمان های صنعت ، معدن و تجارت استانی و شرکت شهرکهای صنعتی استانی در اجرای طرح با استفاده از تکنولوژی های روز در بخش ساخت وساز و تولید، مجتمع سازی صنعتی با بهره گیری از فناوری های نوین ساختمانی و بکارگیری شرکت های مشاوره مادر تخصصی و مدیریت طرح ، ضمانت سرمایه گذاری به صورت ترکیبی از محل اجرای طرح ازدیگر مزایای این طرح نسبت به دیگر طرح ها است.

مولایی در باره دستاوردهای کلان این طرح اظهار داشت: راه اندازی مجموعه های تولید پوشاک تحت نام ونشان تجاری معتبر، به بهره برداری رساندن شهرک های صنعتی تخصصی فراساحلی تولید و تامین قطعات و تعمیر شناورهای کوچک و متوسط در استان های جنوبی و شمال کشور از جمله اهداف پیش روی است.

وی تصریح کرد: راه‌اندازی مجموعه شرکت‌های تولید نرم‌افزار، راه‌اندازی شبکه های صنایع تبدیلی کشاورزی و دامی تحت نام و نشان تجاری معتبر از جمله خرما، زعفران، پسته، عرقیجات، گیاهان دارویی و تکمیل شبکه مراکز ارایه دهنده خدمات کسب و کار درسطح کشور با محوریت مراکز فناوری و خدمات کسب و کار و شهرک های صنعتی از دیگر دستاوردهای کلان طرح به شمار می آید.

کد خبر 1613961

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha