به گزارش خبرنگار مهر، احمد رضا پور خاقان ظهردوشنبه در همایش اخلاق نوین پزشکی در شهرکرد اظهار داشت: یک گواهی پزشکی پیش پا افتاده می تواند در دستگاه قضایی بسیار مهم باشد.
وی تصریح کرد: گواهی از لحاظ کاری برای دستگاه ها وکار فرما می تواند موثر باشد و می تواند بار مالی فراوانی داشته باشد.
پورخاقان با اشاره به اینکه در نظریه پزشکی کسی حق دخالت ندارد، عنوان کرد: متخصص هر آنچه را که تشخیص می دهد بر روی کاغذ می آورد.
رئیس سازمان قضایی نیرو های مسلح چهار محال و بختیاری ادامه داد: اظهار نظر افراد می تواند طبعات کاری برای افراد داشته باشد.
پورخاقان اذعان داشت: در صدور گواهی باید دقت لازم شود و اگر برای اثبات یک بیماری گواهی خلاف واقع صادر شود چه انگیزه شرافتمندانه و چه غیر شرافتمندانه داشته باشد پزشک مجازات می شود.
وی با بیان اینکه رشوه گرفتن مجازاتی سنگین دارد، بیان داشت: در صورتی که پزشک از 20 تا 100 هزار رشوه بگیرد به دو تا پنج سال حبس و 74 ضربه شلاق مجازات می شود.
پورخاقان افزود: اگر قیمت رشوه بیش از یک میلیون ریال باشد از پنج تا 10 سال حبس و به 74 ضربه شلاق محکوم خواهد شد.
وی یادآور شد: اگر صدور گواهی پزشکی بر خلاف قانون صادر شود ممکن است آسیبی به جامعه وارد کند و در آن صورت فرد پزشک محکوم خواهد شد.
پورخاقان عنوان کرد: ممکن است برخی از گواهی پزشکی به خزانه دولت خسارات وارد کند و پزشکی که گواهی را صادر کرده است علاوه بر خسارات خزانه به دو میلیون ریال جزای نقدی محکوم خواهد شد.
نظر شما