به گزارش خبرنگار مهر، حمزه قاسمی ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: هم اکنون عوامل طرح سرشماری پزشک خانواده در حال جمع آوری اطلاعات فردی خانوارها در شهر آمل بوده و پس از سرشماری مراحل بعدی که شامل بلوک بندی، ورود داده ها و بهبود استانداردهای فضاهای موجود اجرای طرح است، اقدام خواهد شد.
وی افزود: سه کمیته پشتیبانی فنی، کمیته پایش آموزش وملی وپشتیبانی تاکنون نشست های تخصصی وهماهنگی های لازم با عوامل خود را دراین خصوص برگزار و آخرین دستورالعمل ونیازهای اجرای این طرح را دراین رابطه با هماهنگی دانشگاه های علوم پزشکی مازندران بررسی کردند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان آمل با بیان اینکه در طرح پزشک خانواده شهری به ازای هر 10هزار نفر جمعیت تیم پزشکی 17نفره خدمات بهداشتی و درمانی به آنان ارائه خواهد کرد، افزود: تیم پزشکی مراکز درمانی شامل پزشک عمومی و متخصص، ماما، کارشناس تغذیه ،پرستار، روانشانس وعوامل دیگر در این تیم حضور خواهند داشت.
قاسمی ادامه داد: برای شهر آمل با حدود 250 هزار نفرجمعیت پیش بینی 25 مرکز درمانی برای اجرای طرح پزشک خانواده شهری شده که هم اکنون 15 مرکز درمانی شهری در این رابطه در حال آماده سازی است.
وی اضافه کرد: برای جبران 10 مرکز دیگر از درمانگاه های خصوصی که دارای شرایط لازم هستند، استفاده خواهد شد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان آمل، نحوه پذیرش شهروندان در این مراکز ازپذیرش تا دریافت دارو را به صورت رایگان با پشتیبانی دولت به صورت سرانه هر نفر هزار و750 تومان اعلام کرد و گفت: انتخاب پزشک از سوی افراد دراین طرح خوداختیاری بوده اما افراد با توجه به موقع مکانی محل سکونت و تا شعاع حداقل یک کیلومتر و500 متری می تواند مراکز درمانی خود را انتخاب کند.
قاسمی، هدف از اجرای طرح پزشک خانواده ها را توزیع عادلانه سلامت به همه افراد جامعه بیان کرد و گفت: با اجرای این طرح همه افراد دارای پرونده سلامت می شوند و در شهر و استانهای دیگر درصورت بروز مشکل خاصی امکان درمان آسان امکان پذیرخواهد شد.
وی ابراز امیدواری کرد: با توجه به اهمیت این طرح ونیز برخورداری روستائیان از مزایای طرح پزشک خانواده بزودی در مناطق روستایی نیز اجرا شود.
شهرستان آمل حدود 400 هزار نفرجمعیت دارد که 250 هزارنفر آن در شهر آمل و بقیه در سه شهر و چهار بخش این شهرستان سکونت دارند.
نظر شما