به گزارش خبرنگار گروه دين و انديشه "مهر" در قم، وي ضمن تأكيد بر ادامه اين كار افزود : تفسير راهنما بر اساس اصول مباني قويم نگاشته شده و برداشتها با اصول و مباني سازگار دارد.
وي تفسير راهنما را منبعي اساسي در امر پژوهش دانست و اظهار داشت : محققين در حوزه تفسير و كساني كه پايان نامههاي قرآني در دست تحرير دارند، نميتوانند از تفسير راهنما بينياز باشند.
آيت الله معرفت، كار گروهي در مراحل تحقيق و نگارش را از ويژگيهاي برجسته اين اثر و ابتكاري در گستردة شرق خواند و خاطر نشان كرد: حوزه علميه بايد از آقاي هاشمي رفسنجاني، به خاطر اين كار ابتكاري و شيوه نوآوري در برداشتها كه هدف اصلي خدا و پيامبر(ص) و معصومين(ع) بود قدرداني نمايد.
وي بازنگري در تفسير راهنما را به لحاظ تكامل انديشه بشري ضروري دانست و خاطر نشان كرد : بسنده كردن به رأي و برداشت ديروز درست نيست و با هر بازنگري در تفسير، موضوعات و برداشتهاي جديد به دست ميآيد.
آيت الله معرفت در پايان خواستار رفع كاستيهاي اين مجموعه گرانقدر شد و گفت : مجموعه بايد نقدپذير باشد تا ضمن ادامه كار و تصحيح و افزايش برداشتها، اين تفسير كامل شود.
آيتالله معرفت در ديدار با اعضاي كميته علمي همايش تفسير راهنما:
تفسير راهنما منبعي اساسي براي پژوهشهاي قرآني است
آيتالله معرفت از اساتيد حوزه علميه قم و قرآن پژوه در آستانه برگزاري همايش بررسي ابعاد علمي و فرهنگي تفسير راهنما در ديدار اعضاي كميته همايش تفسير راهنما اين تفسير را با توجه به روش ابتكاري آن، كليدي براي كارهاي بزرگتر در جهان اسلام عنوان كرد .
کد خبر 161449
نظر شما