به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرسول پورعباس ظهر چهارشنبه در جلسه هم اندیشی نظام آموزشی مهارت و فناوری خراسان جنوبی در بیرجند، اظهارداشت: در این راستا دوره های آموزشی مهارت و فناوری در همه بخش های دولتی، عمومی، تعاونی و خصوصی در سطوح محلی، ملی، منطقه ای و بین المللی طراحی و اجرا می شود.
وی اضافه کرد: عناوین مشخص شده در این دوره های آموزشی در حوزه کاردانی فنی، مهندسی فناوری، مهندسی فناوری ارشد و مهندسی فناوری خبره بوده که هم تراز با کاردانی، کارشناسی، ارشد و دکتری در نظام آموزشی نظری است.
پورعباس با اشاره به اینکه رشد علمی در کشور بسیار بالا بوده و ایران توانسته رتبه نخست رشد علمی در سطح دنیا را کسب کند، افزود: در این راستا کاربردی کردن علم از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده و مسئولان باید در زمینه کاربردی کردن علوم در بین دانشگاهیان برنامه ریزی کنند.
رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی کشور با اشاره به اینکه کشور در حوزه کاربردی کردن علم کمرنگ تر کار کرده است، تصریح کرد: در این راستا باید بازنگری در حوزوه های علم و فناوری و کاربردی شدن انجام شود.
پورعباس با اشاره به اینکه زیربنای های مورد نیاز برای کاربردی شدن علوم در دانشگاه ها فراهم شده است، افزود: هم اکنون در سطح کشور تنها رشته علوم پزشکی کاربردی و عملی بوده که باید به سایر رشته ها نیز ارتقاء یابد.
رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی کشور با شاره به اینکه ترویج فرهنگ کسب و کار دانش بنیان در راستای چشم انداز کشور در دستور کار قرار دارد، یادآور شد: مهارت حلقه مفقوده نظام آموزشی کشور است، که باید بیش از پیش مورد اهتمام قرار گیرد.
نظر شما