به گزارش خبرنگار مهر، رئیس انجمن مددکاری اجتماعی ایران صبح پنج شنبه در این همایش اظهار کرد: در حوزه مددکاری اجتماعی ایران، شهرستان گناباد یک شهر شناخته شده است و در تاریخ مددکاری اجتماعی ایران گناباد جایگاه ویژه ای دارد.
موسوی چلک تصریح کرد: امور اجتماعی امروز به دلایل متعدد در کشور جایگاهی که باید ندارد به طوریکه 71 درصد از جمعیت کشور براساس سرشماری نفوس و مسکن سال 90 شهرنشین شده اند به طوریکه الان در وضعیتی قرارداریم که جامعه ای کاملا شهرنشین هستیم از طرف دیگر در جامعه ای قرار داریم که آماج اطلاعات مختلف به دلیل پیشرفت تکنولوژی است.
وی بیان داشت: طبیعتا عوارض جنگ نرم، سازمان های اجتماعی و خانواده ها را درگیر خواهد کرد و این در حالی است که هنوز خانواده ایرانی خانواده منسجمی است ولی لرزه هایی بر تن این خانواده افتاده است.
موسوی چلک با اشاره به تاثیر گذاری رسانه ها در جامعه گفت: ما امروز به شدت تحت تاثیر رسانه ها قرار گرفته ایم به طوریکه تمام رسانه ها تبدیل به یک نهاد در کنار 5 نهاد دیگر اجتماعی شده اند.
وی افزود: سیاستهای رسانه ای می تواند بسیار تاثیرگذار باشد و به همین دلیل متخصصین حوزه های اجتماعی باید در تدوین سیاستهای رسانه ای حضور داشته باشند.
وی گفت: فضای مجازی فرصتی است که اگر به درستی استفاده نشود تبدیل به تهدید می شود و این در حالی است که معمولا در فضای مجازی جوانان و نوجوانان و دختران بیشتر اسیب می بینند.
موسوی چلک اضافه کرد: اگر تدبیر درستی در این زمینه اندیشیده نشود در آینده نخواهیم توانست جلو آسیب های آن را بگیریم و در مقابل این آسیبها نباید پدافندی عمل کرد، باید هویت فرهنگی را تقویت کرد.
وی گفت: اگر می خواهیم فضای سایبری را مدیریت کنیم باید به سمت توانمندی های فرهنگی و مدیریت درست فرهنگی برویم.
نظر شما