به گزارش خبرنگار مهر، یکماه از افتتاح اولین طرح مهر ماندگار وزارت راه و شهرسازی در قالب سفر رئیس جمهوری و با حضور وزیر بهداشت و درمان در گلستان می گذرد، اما بیماران همچنان پشت درهای بسته آن برای دریافت خدمات منتظرند.
بیمارستان شهید صیاد شیرازی گرگان به عنوان اولین پروژه مهر ماندگار 11 اردیبهشت سالجاری با حضور وزیر بهداشت افتتاح شد.
بیمارستان 220 تختخوابی شهید صیاد شیرازی گرگان در پنج طبقه ساخته شده و 22 هزار متر مربع زیر بنا دارد، مجموع تختهای بیمارستانی آن 261 تخت است که از این تعداد، 192 تخت مربوط به بستری است.
همچنین 64 تخت مربوط به تخصص داخلی، 64 تخت تخصص های جراحی، 32 تخت ویژه کودکان، 32 تخت زنان و زایمان و 18 درصد مربوط به مراقبتهای ویژه است.
برای ساخت این بیمارستان 245 میلیارد ریال از اعتبارات وزارت مسکن و شهرسازی و بهداشت و درمان هزینه شده است و سی سی یو، آی سی یو، زنان و زایمان، جراحی، قلب و عروق و ... از جمله بخش های این بیمارستان است.
با گذشت یکماه از افتتاح این طرح ملی هنوز ارائه خدمات و پذیرش بیماران در آن آغاز نشده است و کامل نبودن تجهیزات از جمله موانع راه اندازی رسمی این مرکز درمانی است.
بیمارستان صیاد شیرازی بزودی راه اندازی می شود
معاون پشتیبانی علوم پزشکی گلستان در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: این بیمارستان طی روزهای آینده رسما فعالیت خود را آغاز و کار پذیرش بیماران را شروع می کند.
محمد اشعاری افزود: تاکنون بحث جابجایی و انتقال بیمارستان دزیانی به بیمارستان صیاد شیرازی مطرح بود که این کار نیز رو به اتمام است.
وی اظهار داشت: در حال حاضر پذیرش بیماران برای بیمارستان شهید صیاد شیرازی آغاز شده و بزودی شاهد ارائه خدمات به هم استانیها هستیم.
به گزارش مهر برای تجهیز بیمارستان شهید صیاد شیرازی گرگان 75 میلیارد ریال هزینه شد و قرار است 50 میلیارد ریال اعتبار دیگر نیز از طریق رئیس جمهوری ارائه شود.
کلنگ بیمارستان 261 تختخوابی آموزشی صیاد شیرازی گرگان در سال 1383 درزمینی به مساحت 5/2 هکتار در بلوار شهید صیاد شیرازی این شهر به زمین زده شد و با صرف 330 میلبیرد ریال اعتبار به بهره برداری رسید.
بیمارستان 261 تختخوابی آموزشی گرگان با زیر بنای 22216 متر مربع دارای دو ساختمان اصلی و آموزشی است که درساختمان اصلی بخش های اداری، فیزیوتراپی، اورژانس، رادیولوژیِ، بستری زنان و زایمان (32 تخت)، مراقبت های ویژه 12تخت دارد.
در کل کشور 850 طرح مهر ماندگار شناسایی شد که سهم گلستان از این تعداد 36 طرح است. احداث شبکه آبیاری زهکشی اراضی اولویت دار، شبکه آبیاری و زهکشی نرماب، سد کبود وال و شبکه آبیاری و زهکشی قره سو و زرینگل، سد و شبکه آبیاری و زهکشی چـات (چایلی)، سد دانشمند، آبرسانی به شهرهای گرگان، گالیکش، مینودشت و علی آباد، تصفیه خانه وتاسیسات فاضلاب شهر گنبد ، گازرسانی به شهرهای جدید و هزار روستای جدید در لیست پروژه های مهر ماندگار دولت قرار گرفته است.
تکمیل استادیوم پنج هزار نفری گنبد ، تکمیل خوابگاه ورزشکاران گلستان ، تکمیل سالن رزمی سه طبقه گلستان و ساخت مرکز جامع فرهنگی ورزشی و توانبخشی ایثارگران ، احداث 50 تقاطع غیر همسطح ، آسفالت راههای روستای بالای 50 خانوار ، احداث بزرگراه بهشهر – گرگان – بجنورد – قوچان و توسعه ناوگان روستایی و احداث راه آهن گرگان – اینچه برون را می توان از دیگر پروژه های مهر ماندگار دولت نام برد.
در بخش بهداشت و درمان در طرح پروژه های ماندگار احداث بیمارستان های 96 تختخوابی مینودشت ، 20 تختخوابی سوختگی گرگان ، 32 تختخوابی آزادشهر ، مرکز تحقیقات سرطان ، گوارش و کبد گرگان ، مرکز بهداشت و درمانی شبانه روزی مراوه تپه ، تکمیل بیمارستانهای آموزشی گرگان ، بندرگز و 96 تختخوتبی بندر گز از دیگر طرحهاست.
اجرای هزار طرح محرومیت زدایی ، احداث هتل و مجتمع های گردشگری ، راه اندازی مرکز هوانوردی عمومی و احداث صنایع کیمیا چوب گلستان (MDF )، کشت و صنعت گلستان آریا ( بسته بندی مواد غذایی ) و شرکت تولیدی بانیار ( گرانول پلی استایرن ) از دیگر پروژه های مهر ماندگار دولت در گلستان است.
نظر شما