محمد مهدی ناصحی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با توجه به شرایط جغرافیای مازندران ، استقرار امداد هوایی و دریایی در این استان ضروری است.
وی افزود: خدمات اولیه ارائه شده به مردم در مرحله پیش بیمارستانی ارتقا یافته است.
ناصحی بر لزوم توسعه فعالیتهای خدمات اورژانس در حوزه دریایی و هوایی به ویژه در شمال و جنوب کشورتاکید و تصریح کرد: باید زمینه ها و بسترهای لازم برای توسعه اورژانس هوایی و دریایی فراهم شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران، تخصیص اعتبار خاص برای اورژانس هوایی را در راستای ارائه خدمات مطلوب تر را موثر دانست و اظهار داشت: دستگاههای امدادی باید تعامل و همکاری بیشتری برای اجرای کامل این طرح داشته باشند تا اثرگذاری آن بیشتر شود.
ناصحی با اشاره به اینکه در مازندران بیش از ۳۰۰ کیلومتر ساحل دریا وجود دارد گفت: با توجه به حجم فراوان مسافر، تقویت و توسعه اورژانس دریایی در کوتاه ترین زمان می تواند به غرق شدگان خدمات کند.
وی ادامه داد: ۹۵ درصد از غرق شدگان سال گذشته در خارج از طرح سالم سازی دریا بودند که این امر کمک رسانی را با مشکل مواجه می سازد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران، تامین تجهیزات پزشکی و بازسازی مراکز اورژانس را از مهمترین اقدامات انجام شده در این حوزه اعلام کرد و گفت: به نظر می رسد در سالهای آتی این نقص ها و کمبودها برطرف شود.
نظر شما