به گزارش خبرنگار مهر، احمد علی عنایتی ظهر چهارشنبه در نشست خبری با خبرنگاران خبرگزاری های مازندران در ساری اظهار داشت: این مرکز در راستای تقویت تولیدات دانش بنیان و کاهش وابستگی به داروهای خارجی، در دانشگاههای علوم پزشکی کشور احداث می شود.
وی افزود: فراخوان پذیرش واحدهای فن آور در مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مازندران ارسال شده و این مرکز در زمینه های نانوتکنولوژی، بیوتکنولوژِی و فناوری اطلاعات سلامت به فعالیت خواهد پرداخت.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به اینکه تولیدکننده فناور حوزه سلامت از کمک های مادی و معنوی این نهاد بهره مند می شود، تصریح کرد: با تشکیل این مرکز، بسیاری از ایده های دانش بنیان در حوزه پزشکی، به تولید انبوه تبدیل می شود.
عنایتی با بیان اینکه تقویت تولیدات دانش بنیان از دغدغه های رهبری در همه محافل علمی بوده است، یادآور شد: کشور عزم خود را در جهت تقویت تولیدات دانش بنیان جزم کرده و در این زمینه دانش پزشکی به توفیقاتی دست یافته است.
این مسئول دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اعلام اینکه مقادیر بسیار زیادی از مواد شیمیایی، دارویی و آنزیمی در کشور از طریق تولیدات خارجی وارد کشور می شود، افزود: در قانون برنامه پنجم توسعه به صورت جدی به این موضوع مهم تاکیدات جدی شده است.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مازندران در ادامه با اشاره به اجرای طرح پزشک خانواده در سیستم بهداشت و درمان کشور، افزود: این مهم تامین کننده عدالت در سلامت کشور است.
عنایتی با بیان اینکه هم اکنون حدود 70 درصد هزینه های درمان بیماران توسط خودشان پرداخت می شود، اظهار داشت: با اجرای طرح پزشک خانواده بسیاری از هزینه ها توسط دولت قابل پرداخت خواهد بود.
وی افزود: سامانه سلامت ایرانیان در ذیل این طرح ملی قابلیت اجرایی پیدا خواهد کرد و بسیاری از فعالیتهای آحاد جامعه نظیر سالمندان در قالب این اشل سازماندهی می شود.
نظر شما