به گزارش خبرگزاری مهر، مدیرعامل شرکت آب منطقهای خراسان شمالی اعلام کرد: سد مخزنی گلول در شهرستان شیروان 93 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و امسال به بهرهبرداری میرسد.
علیرضا عامری گفت: این سد از نوع خاکی با هسته رسی است و با هدف آبیاری 350 هکتار از زمینهای پایین دست سد و همچنین تامین آب شرب روستاهای منطقه طراحی و اجرا شده است.
وی زمان آغاز عملیات اجرایی برای ساخت این سد را 1385 ذکر کرد و افزود: تا ابتدای سال جاری، 146 میلیارد و 950 میلیون ریال اعتبار برای این طرح اختصاص یافته و هزینه شده و امسال نیز 34 میلیارد ریال اعتبار برای آن اختصاص یافته است.
عامری اعتبار مورد نیاز برای تکمیل و بهرهبرداری از سد مخزنی گلول را 36 میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: بر اساس برنامه موجود این سد در سال جاری به بهرهبرداری میرسد.
به گفته وی، طول تاج این سد 310 متر، حجم مخزن آن سه میلیون متر مکعب و توان تنظیم آب توسط سد گلول، سالانه دو میلیون و 700 هزار متر مکعب است.
عملیات ترمیم و بهسازی آسفالت محور بجنورد آشخانه انجام میشود
مدیریت راهداری اداره کل راه و شهرسازی خراسان شمالی گفت: عملیات لکه گیری آسفالت محور بجنورد به سمت آشخانه انجام میشود.
علی اصغر بدیعی مقدم افزود: با توجه به افزایش سفرهای بین شهری عملیات کارگاهی جادهای برای لکه گیری آسفالت محور بجنورد به سمت آشخانه تا پایان خرداد امسال آغاز میشود.
وی تصریح کرد: محور بجنورد به آشخانه به دلیل کوهستانی بودن و وجود گردنههای برف گیر در زمستانها با اجرای عملیات شن و نمک پاشی آسیبهایی میبیند.
بدیعی مقدم با بیان اینکه در سال مالی 1390، 5 میلیارد و 700 هزار تومان از محل اعتبارات ملی و استانی برای نگهداری راههای استان هزینه شده اذعان کرد: این میزان اعتیار در بخشهای لکه گیری و درزگیری، تامین روشنایی جادهها، بازسازی و نوسازی ناوگان راهداری، شن ریزی راههای روستایی، تهیه و نصب پل هوایی و افزایش ایمنی شده است.
جابجایی پایههای برق شهرستان بجنورد
معاون برنامه ریزی و مهندسی شرکت توزیع نیروی برق استان گفت: یک میلیارد و 500 میلیون ریال اعتبار برای جابجایی پایههای برق شهرستان بجنورد اختصاص یافت.
قربانعلی علی نیا افزود: این مبلغ برای جابجایی پایههای برق و رفع حریم شبکههای توزیع برق در مجاورت منازل مسکونی مشترکان و پیشگیری از حوادث احتمالی برای شهروندان اختصاص یافت.
وی طول شبکه نیازمند جابجایی و رفع حریم را حدود 5 کیلومتر عنوان کرد و افزود: بیشتر مسیرهای پیش بینی شده، در بافت فرسوده قرار دارند.
علی نیا خواستار شتاب گرفتن مسئولان در اجرای طرح تفصیلی شهر بجنورد شد و افزود: با این روش، از دوباره کاری در جابجایی شبکههای برق جلوگیری میشود.
به گفته وی، پس از اتمام این طرح در بجنورد، جابجایی شبکههای برق در سایر شهرستانها آغاز میشود.
نظر شما