به گزارش خبرگزاری مهر، غلامرضا انصاری به بازدید روسای عدلیه ۱۳ ولایت کشور افغانستان از دادگستری اصفهان اشاره کرد و اظهار داشت: این هیئت که به منظور گذراندن دوره مدیریت قضایی خود به ایران سفر کرده بودند از کانون اصلاح و تربیت و دادگستری اصفهان بازدید کردند.
وی با بیان اینکه این گروه ۱۳ نفره با چند تن از معاونان دادگستری اصفهان نیز دیدار و گفتگو کردند، افزود: در این دیدار ساختار سیستم قضایی ایران در قبل و تغییرات آن پس از انقلاب و نحوه رسیدگیهای قضایی برای این گروه به تشریح بیان شد.
رییس کل دادگستری استان اصفهان با بیان اینکه ایران و افغانستان از نظر فرهنگی و دینی رابطه نزدیکی با یکدیگر دارند، ادامه داد: در این نشست قوانین و نقاط مشترک و رویههای قضایی دو کشور مورد بحث قرار گرفت و ابهامات موجود با پاسخگوییهای مناسب از بین رفت.
سازمان قضایی از نظر نظارت بر امور زندان در سیستم قضایی سرآمد است
مدیر کل زندانهای استان اصفهان گفت: سازمان قضایی از نظر تکریم ارباب رجوع، پیشگیری از وقوع جرم، نظارت بر امور زندان و زندانیان و کمک به امور فرهنگی و رفع مشکل مددجویان در سیستم قضایی سرآمد است.
به گزارش خبرگزاری مهر، رمضان امیری اظهار داشت: برخوردهای متناسب و تأثیرگذار قضات سازمان قضایی باعث رضایت مندی مددجویان نظامی شده و در برخی اوقات به نگهبانان زندان هم کمک می کنند و این بهخاطر حمایتها و همراهی سازمان قضایی نیروهای مسلح است.
مدیر کل زندانها و اقدامات تامینی و تربیتی اصفهان افزود: برخورداری مددجویان از حقوق شهروندی موجب سلامت روانی زندانیان میشود و فقدان آن هزینههای زیادی به جامعه و نظام پس از آزادی زندانیان تحمیل میکند.
رییس سازمان قضایی نیروهای مسلح اصفهان نیز ادامه داد: زندانی نظامی با زندانی عادی تفاوت دارد، چون اکثر محکومان نظامی مجرم حرفهای نیستند و خیلی از اعمالی که در نیروهای مسلح جرم است در جامعه عمومی جرم محسوب نمی شود.
ابراهیم مهرانفر تصریح کرد: تفاوت دیگر، گسترهی عمل این دو می باشد چون جرم یک نظامی حتی میتواند یک کشور را به چالش بکشد.
وی یادآور شد: انتظار ما این است که مددجویان بعد از گذراندن دوران حبس با استفاده از این فرصت و دور کردن خود از ناخالصی ها در خدمت نیروهای مسلح باشند.
رییس سازمان قضایی اصفهان بیان داشت: یک تخلف جزئی در نیروهای مسلح به دلیل جایگاه حساس آنها با اهمیت تلقی می شود.
وی با تأکید بر استفاده از تجربه گذشته برای ساختن آینده بهتر، گفت: از حکیمی پرسیدند خوشبخت کیست؟ در پاسخ گفت: خوشبخت کسی است که تجربه دیروز را دارد و امروز از آن استفاده کند و امید به فردا را دارد و بدبخت کسی است که حسرت دیروز را بخورد و امروزش را اتلاف کند و از فردا هراسان باشد.
نظر شما